13:12:39Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Sjekket forlatt kajakk i Lindås
16. april kl 12:42av Hilde Heian

En kajakk som ble funnet på rek i Storavatnet i Lindås utløste full utrykning. Men klokken 13.45 mandag ettermiddag ble aksjonen avsluttet fordi kajakken ser ut til å ha ligget lenge i vannet.


- Den lå og drev i vannet, men på rett kjøl og uten oppakning, så vi har ingen indikasjon på at det har vært folk om bord. Men for å være på den sikre siden undersøker vi, sa vaktkommandør Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen tidligere på dagen. 


Brannvesenet fikk melding om den forlatte kajakken klokken 12.30 mandag ettermiddag, og har sendt dykkere fra Sandviken som er på vei ut til Lindås nå. Hovedredningssentralen er også varslet.


- Politiet er på stedet og forsøker å finne ut hvem det er som eier kajakken som ikke ble funnet så langt fra land, sa Drotningsvik. 


Etter å ha fått kajakken på land, ser det ut som om den har ligget lenge i vannet.


- Det er løv i den og den er tilgrodd, så det virker som om den har slitt seg. Vi har også en adresse til en mulig eier, så vi nedskalerer litt nå, opplyste Drotningsvik.


Luftambulansen har vært på stedet og søkt fra luften.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Hilde Heian
  09:53

  Brann i dobbeltgarasje på Nordfjordeid


  Det er en frittliggende dobbeltgarasje med en TV-stue på toppen som begynte å brenne ved Myrold på Nordfjordeid tirsdag morgen. Politiet ble varslet klokken 09.21.


  - Slukkingsarbeidet er i gang, og det er ingen fare for at brannen skal spre seg til andre bygninger, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i politiet. 


  Det var ingen til stede i bygningen, og heller ingen som har blitt skadet. Årsaken til brannen er fremdeles ukjent, melder Vest politidistrikt på Twitter. • av Hilde Heian
  09:43

  Meldt om brann i garasje på Nordfjordeid


  Det er meldt om brann i en garasje ved Myrold på Nordfjordeid. Politipatruljen melder om røykutvikling på stedet, og brannvesenet er i gang med undersøkelser. Det er ikke meldt om personskade, opplyser politiet på Twitter.


 • av Arne Edvardsen
  06:13

  Mann angrep vekter  


  Politiet melder om en utagerende mann som angrep en vekter på Zachariasbryggen i natt. Det er ikke meldt om personskader. Mannen ble bortvist fra sentrum.


  En annen mann ble i natt pågrepet for skremmende og plagsom adferd i Møllendalsveien. Vedkommende er innsatt i arrest, skriver Vest politidistrikt på Twitter.


 • av Hilde Olsen Aalvik
  i går17:04

  Flammer opp etter husvegg i Fana


  Brannvesenet er fremme på adressen i Krokeidevegen der det viser seg at det er bål-brenning av plankerester som har ført til flammene. Brannvesenet starter nå slukking, melder 110-sentralen på Twitter. 


 • av Hilde Heian
  i går15:56

  Rykket ut til vaskemiddel i tørketrommel 


  Brannmannskaper rykket mandag ettermiddag ut til Bjørgvin fengsel i Olav Bjordalsvei etter at en person ved en feil hadde helt vaskemiddel i en tørketrommel. Det skal ikke ha vært varmgang eller brann, og politiet avslutter nå arbeidet på stedet, opplyser Vest politidistrikt på Twitter.Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende