12:34:16Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Politiet ut mot mopedgjeng i Bergen sør
16. april kl 12:16av Per Willy Lindberg

ADVARER: Bård-Tore Norheim advarer mopedister i Bergen sør om å slutte med ulovlig kjøring.
ADVARER: Bård-Tore Norheim advarer mopedister i Bergen sør om å slutte med ulovlig kjøring.
FOTO: RUNE MEYER BERENTSEN

De siste ukene har politiet i Bergen sør daglig fått inn meldinger om mopedister som kjører fort, på ett hjul og lager støy. Denne helgen skjedde det samme.


- Vi vil stoppe dette. I verste fall ender kjøringen med dødsfall, sier Bård-Tore Norheim, sjef ved Bergen sør politistasjon.


Han sier sakene er vanskelig å bevise, men de etterforsker nå et bensinstikk fra en mopedist på Esso-stasjonen i Skjold-skiftet søndag kveld.


- Tidvis er det meldt om mellom 15 og 20 mopedister som samles på ulike steder og kjører på en måte som er ulovlig. Vi mistenker også at kjøringen filmes og spres på sosiale medier, sier Norheim.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Hilde Heian
  09:53

  Brann i dobbeltgarasje på Nordfjordeid


  Det er en frittliggende dobbeltgarasje med en TV-stue på toppen som begynte å brenne ved Myrold på Nordfjordeid tirsdag morgen. Politiet ble varslet klokken 09.21.


  - Slukkingsarbeidet er i gang, og det er ingen fare for at brannen skal spre seg til andre bygninger, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i politiet. 


  Det var ingen til stede i bygningen, og heller ingen som har blitt skadet. Årsaken til brannen er fremdeles ukjent, melder Vest politidistrikt på Twitter. • av Hilde Heian
  09:43

  Meldt om brann i garasje på Nordfjordeid


  Det er meldt om brann i en garasje ved Myrold på Nordfjordeid. Politipatruljen melder om røykutvikling på stedet, og brannvesenet er i gang med undersøkelser. Det er ikke meldt om personskade, opplyser politiet på Twitter.


 • av Arne Edvardsen
  06:13

  Mann angrep vekter  


  Politiet melder om en utagerende mann som angrep en vekter på Zachariasbryggen i natt. Det er ikke meldt om personskader. Mannen ble bortvist fra sentrum.


  En annen mann ble i natt pågrepet for skremmende og plagsom adferd i Møllendalsveien. Vedkommende er innsatt i arrest, skriver Vest politidistrikt på Twitter.


 • av Hilde Olsen Aalvik
  i går17:04

  Flammer opp etter husvegg i Fana


  Brannvesenet er fremme på adressen i Krokeidevegen der det viser seg at det er bål-brenning av plankerester som har ført til flammene. Brannvesenet starter nå slukking, melder 110-sentralen på Twitter. 


 • av Hilde Heian
  i går15:56

  Rykket ut til vaskemiddel i tørketrommel 


  Brannmannskaper rykket mandag ettermiddag ut til Bjørgvin fengsel i Olav Bjordalsvei etter at en person ved en feil hadde helt vaskemiddel i en tørketrommel. Det skal ikke ha vært varmgang eller brann, og politiet avslutter nå arbeidet på stedet, opplyser Vest politidistrikt på Twitter.Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende