22:35:26Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Smykker og sølvtøy stjålet fra eneboliger på Nesttun: - Det virker veldig målrettet
13. mars kl 11:31av Ørjan Torheim

Sjef for politiet i Bergen sør, Bård-Tore Norheim, sier de fikk anmeldt to innbrudd i helgen, i eneboliger i Skjoldvegen og Nybøvegen. Gatene ligger ikke langt fra hverandre i Nesttun-området.


- Det er en stund siden vi har hatt slike saker. Det er dumt det kommer tilbake, sier Norheim.


I begge husene var beboerne vekke, og de oppdaget ikke innbruddene før søndag ettermiddag.


- Modus er noenlunde lik for begge sakene. Det er lite skadeverk, og det virker veldig målrettet. Ut fra det vi så langt vet, kan det tyde på at større verdier er borte.


Norheim forteller at to østeuropeere ble tatt på Gardermoen før jul. Ifølge ham hadde de antatt tyvegods fra totalt ti boliger i Bergen, fem av dem i Fana- og Ytrebygda-området.


- Vi skal ikke forskuttere noe. Men det er i hvert fall ingen grunn til å utelukke at østeuropeere kan stå bak også de siste innbruddene.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 10 min av Adalheidur Oldeide

  Aggressiv mann arrestert på Voss


  En 28 år gammel mann er arrestert etter at han skal ha oppført seg aggressivt mot politiet på Voss. Hendelsen skal ha skjedd i Vangsgata. 


  - Han var ruset og veldig aggressiv. Han måtte legges i bakken av politipatruljen på stedet, sier Helge Blindheim i Vest politidistrikt. 


  Mannen er tatt med til Bergen sentrum for varetektsfengsling.


 • 11:48 av Hilde Heian

  Hus brenner i Løbergsalleen


  FOTO: 2211-tipser

  Et bolighus i Løbergsalleen står i full fyr. Det dreier seg trolig om et hybelhus. Det er seks personer registrert på adressen, melder politiet på Twitter søndag klokken 11.48. 


  Politiets innsatsleder på stedet melder at en person er meldt skadet. Vedkommende er kjørt til Haukeland sykehus for behandling. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.


  Politiet opplyser at huset skal være overtent. Alle nødetatene er nå på stedet. Så langt er det uvisst hvor mange som har oppholdt seg på adressen. Det kan også bli noen stengte veier i området.


  Politiet har fått beskjed om at alle skal være ute av huset, men dette er foreløpig noe usikkert, skriver politiet på Twitter.


  Huset ligger i kort avstand til Fjøsangerveien. Trafikken går som normalt i Fjøsangerveien.


  Brannbiler spyler vann på huset som ligger i Løbergsalleen. Huset er dekket av røyk og røykutviklingen blir beskrevet som enorm. 


 • 11:29 av Hilde Heian

  Kjørte på skjær med promille


  Mannen (57) som lørdag kveld kjørte på land med en båt i Kleppsvågen mellom Osterøy og Lindås, hadde rundt 1,5 i promille viste politiets promillemåler. 


  - Den 18 fot store båten med påhengsmotor sto på et skjær da en annen båt kom til og tok mannen med til kai. Båten var knust og hadde store ødeleggelser, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i politiet. 


  Båtføreren ble kjørt med ambulanse til traumemottaket på Haukeland.


  - Han hadde skader i en fot og det var en del blod i båten, sier Kolltveit.


  Sykehuset opplyser i en pressemelding søndag formiddag at mannen er lettere skadet.


  Politiet fikk melding om at noen ropte om hjelp klokken 19.24 lørdag kveld, og nødetatene rykket ut. Det var regn og tåke i området da ulykken skjedde.  


 • 08:47 av Eystein Røssum

  Legg om ferjeruta etter trafikkulykke


  Ferjesambandet mellom Skjersholmane og Ranavik i Kvinnherad er søndag morgon lagt om, etter trafikkulykka ved Eid kyrkje. Fylkesveg 544 forbi ulykkesstaden er stengt, og ferja går difor no til Sunde i staden for Ranavik. 


 • 07:39 av Eystein Røssum

  Ein nabo høyrde smellet  Det var ein nabo som høyrde smellet frå kollisjonen i Sæbøvikvegen i Kvinnherad, og som varsla AMK-sentralen. - Det har vore ein kraftig kollisjon med eit tre, seier vaktkommandør Sigbjørn Villanger ved110-sentralen i Hordaland. Brannmannskap frå stasjonane på Husnes og Halsnøy var først på ulykkessaden. Ulykka skjedde eit par hundre meter aust for Eid kyrkje. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende