21:40:13Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Fengslingsmøtet er i gang
13. februar kl 14:17av Adrian Brudvik, Christian Nicolaisen

TO UKER: Aktor, politiadvokat Rudolf Christoffersen, vil be retten om to uker i varetekt for de fire rumenerne som er siktet for grov menneskehandel.
TO UKER: Aktor, politiadvokat Rudolf Christoffersen, vil be retten om to uker i varetekt for de fire rumenerne som er siktet for grov menneskehandel.
FOTO: Adrian Brudvik

Retten har bestemt at pressen får være til stede under fengslingsmøtet der politiet ber om at fire rumenere blir varetektsfengslet i to uker.


De er siktet for grov menneskehandel


Flere av de siktede gråt da de forklarte seg for retten.


En av dem falt ned på kne og måtte hjelpes opp av politifolk.


På gangen, utenfor rettssalen, satt flere rumenere, som hadde møtt opp for å støtte de siktede.


Etter det BT får opplyst, er flere av de siktede i nær slekt med den 16 år gamle jenten som skal ha blitt holdt innesperret i huset på Løvstakksiden siden hun kom til Bergen i slutten av januar.


Ingen av de fire siktede erkjenner å ha gjort noe kriminelt.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • 24 min av Trygve Opheim

  Turgåeren er funnet


  - Han er akkurat gjort rede for. Han blir tatt med til Ål for en sjekk, men virker i fin form. Vi har ikke fått noe forklaring på hva som har skjedd, sier Andreas Bull i HRS. 


  Turgåeren ble først meldt savnet i området rundt Heinseter Fjellstue på Hardangervidda. 


 • 29 min av Trygve Opheim

  Turgåer meldt savnet på Hardangervidda


  Det foregår et søk etter en savnet turgåer i området rundt Heinseter Fjellstue. Luftambulanse søker, og frivillige og redningshelikopter er underveis, skriver HRS Sør-Norge på Twitter. 


 • 06:21 av Paul Andre Sommerfeldt

  Bevisstløs etter spark mot hodet  Politi og ambulanse rykket natt til lørdag ut til melding om en mann som hadde blitt sparket i hodet av en ukjent gjerningsperson ved Veiten i sentrum av Bergen.


  Mannen var bevisstløs og ble fraktet til Bergen legevakt i ambulanse. 


  Operasjonsleder Hans-Eirik Thue opplyser at politiet så langt ikke har pågrepet noen gjerningsperson.


  Ifølge NRK skal ikke mannen være alvorlig skadd. 


  Thue kan ellers melde at natten har forløpt rolig.   - Det har vært mye folk på byn, men det meste har gått greit for seg, sier operasjonslederen.


 • 06:12 av Paul Andre Sommerfeldt

  Mann angrep taxisjåfør og politibetjent   Politiet rykket klokken 02.18 natt til lørdag ut til Vågsbotn i Åsane etter melding om en taxisjåfør som var angrepet av en mann. 


  - Da politiet kom til stedet, var han såpass ruset at en kvinnelig betjent ble sparket i ansiktet. Hun var forberedt på at det kunne skje, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt. 


  Mannen i 30-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse og vold mot tjenestemann. Han sitter nå i arresten på politihuset i Bergen. 


 • 06:03 av Paul Andre Sommerfeldt

  Kvinne hoppet i Smålungeren  Politiet fikk klokken 02.10 natt til lørdag melding om en kvinne som hadde hoppet i Smålungeren i sentrum av Bergen.


  Politi og ambulanse ble sendt til stedet. Kvinnen ble fraktet til Bergen legevakt med ambulanse, melder Vest politidistrikt på Twitter. 


  Det er ikke kjent hvorfor kvinnen hoppet i vannet. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende