08:01:44Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Mann tatt med kniv
13. februar kl 05:36av Marianne Nilsen

En mann i midten av 30-årene sitter i drukkenskapsarrest etter å ha forstyrret roen på Torgalmenningen i Bergen rett over midnatt. 

-  Han var ruset og laget bråk. Han forsøkte også å stjele fra 7-Eleven på Torgalmenningen. Da han ble pågrepet fant vi narkotika og en kniv på ham, sier operasjonsleder Jan-Tore Heggholmen.

Politiet antar at det er samme mannen som også laget bråk på McDonalds like før. 

- Han ville heller ikke betale for seg, sier Heggholmen.

Siste innlegg

 • 07:16 av Arne Edvardsen

  Menn brøt seg inn i barnehage

  Like etter klokken 5 i morges rykket politiet ut til en alarm i en barnehage i Nyhavn. Det viste seg å være innbrudd. To menn i 30- og 40-årene ble pågrepet like ved etter søk med hunder. Mennene hadde ifølge politiet på Twitter fått med seg tyvegods fra barnehagen.

  Det er også gjort skadeverk på en bil like ved barnehagen. Skadeverket knyttes opp mot innbruddet. Både eier av bil og eier av barnehage er varslet om hendelsene. Forholdene blir anmeldt.

 • 05:57 av Arne Edvardsen

  Rykket ut til skadeverk på skole

  Klokken 0143 i natt meldte politiet om en alarm på Hjellestad skole. Politiet fant en knust inngangsdør på stedet. Det skal ikke ha vært noe innbrudd. Ifølge politiet på Twitter er Bergen kommune orientert. Forholdet vil bli anmeldt.

 • 05:39 av Arne Edvardsen

  Brann i kjøleskap i Kanalveien

  Brannvesenet rykket ved 3-tiden i natt ut til brannalarm i Kanalveien 88. Det var mye røyk i kjeller. Etter nærmere undersøkelser viste det seg at det var brann i et kjøleskap.

  Politiet melder på Twitter at det ikke var noen personer på adresse, men at eier ble tilkalt. Brannvesenets 110-sentral melder på Twitter at det pågår utlufting på stedet. 

 • 01:15 av Malene Indrebø-Langlo

  Politiet opprettholder siktelsen i menneskehandelsak i Bergen

  Politiet opprettholder siktelsen mot fire rumenere siktet for menneskehandel med en 16 år gammel jente. Tidligere meldte de at den frafaller.

  Onsdag kveld bekreftet politiet overfor NRK at de frafalt siktelsene på medvirkning til grov menneskehandel. Timer senere opplyser de at siktelsene opprettholdes.

  Feilmeldingen skyldes en intern misforståelse i politiet.

  10. februar pågrep politiet elleve personer i Bergen. Syv av dem ble senere løslatt, mens jentens besteforeldre og tante, samt en mann i 40-årene, ble siktet for brudd på straffelovens paragraf 285, som omhandler grov menneskehandel.

 • i går16:47 av Ken Rossland

  Væpnet politiaksjon i Fyllingsdalen

  Politiet fikk onsdag ettermiddag melding om at en mann var blitt observert med en pistol på bussen i Fyllingsdalen. Han gikk på bussen ved Oasen, men gikk av igjen kort tid etter.

  - Vi bevæpner oss alltid når vi får slike meldinger. Vi søkte på stedet uten å finne mannen. Noe senere fikk vi melding om at en mann med våpen muligens var sett i tunnelen ved Strax-huset. Heller ikke denne mannen fant vi, sier operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt.

  Aksjonen ble derfor avblåst, men politiet skal gjennomgå video fra bussen.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende