16:07:46Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Bilfører stakk fra politiet to ganger
14. januar kl 07:18av Kari Pedersen
Nattens politijakt etter en kontroll på Sotrabroen høres ut som scener fra en spenningsfilm. Det begynte med at en ung bilfører ble forsøkt sjekket i en politikontroll på Sotrabroen. Føreren stanset ikke og politiet la seg på hjul etter bilen som stakk. 


- Vi mistet bilen i Drotningsvik, men fant den kort tid etter. Nok en gang stakk bilføreren fra politiet, som igjen la seg på hjul. Det gikk så fort at operasjonsleder besluttet at det ikke var forsvarlig å forfølge, sier politiets operasjonsleder Tatjana Knappen. 


Bilen forsvant i retning Bjorøy, der politiet satte opp sperrer. Den unge føreren ble oppdaget og tatt da han satte bilen fra seg og var på vei over i et annet kjøretøy. Klokken var da 03.18 og politijakten hadde vart en time. 


Føreren, som er født i 1992, ble tatt med til Legevakten og tatt blodprøve av. Det er mistanke om ruskjøring. Førerkortet er inndratt og mannen anmeldt.


For øvrig ble 208 bilførere stanset og sjekket blant annet for promille i kontrollen på broen. Ingen reaksjoner, melder politiet. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Cathrine Krane Hansen
  10:05

  To ran i sentrum  To menn meldte at de ble ranet natt til søndag. 


  - Klokken 01.40 ringte en mann og hevdet seg ranet. Han skal ha blitt slått, tatt kvelertak på og frastjålet en klokke. Vitner skal avhøres, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt.


  Omtrent en time senere tok nok en mann kontakt med politiet.


  - Tre personer skal ha holdt vedkommende og fratatt ham smykker.


  Sistnevnte er en mann i 50-årene, mens mannen som ble fratatt klokke er i 20-årene. Begge hendelsene skjedde i Bergen sentrum, ikke så langt fra hverandre i Strandgaten-området. Politiet utelukker ikke at det kan være en sammeheng, men kan ikke konkludere før de har etterforsket nærmere, understreker Knappen.     


 • av Ørjan Torheim
  08:37

  Båtforlis i Gloppenfjorden: Mann funnet omkommet i natt


  FOTO: PER SVEIN REED/2211-TIPSER

  Én mann er funnet omkommet etter at en båt gikk ned i Gloppenfjorden i Sogn og Fjordane lørdag kveld.


  Tre andre personer overlevde forliset og ble sendt til sykehuset i Nordfjord.


  Den omkomne ble funnet ved hjelp av en ubåt i 01.30-tiden natt til søndag.


  Les hele saken her.


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  06:55

  Rykket ut til slåssing i Sandviken   Ved 01.30-tiden natt til søndag måtte flere politipatruljer rykke ut til Sandviken til det som skal ha vært slåssing mellom en gruppe menn i 40-årene og slutten av 30-årene. 


  - Det endte med at én person ble slått og en annen kjørt til legevakten for sjekk, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


  En mann i slutten av 30-årene sitter i arresten og blir anmeldt for kroppsskade. Det skal ikke være snakk om store skader. Politiet har opprettet sak på hendelsen.  


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  06:45

  Gikk til angrep på bil i sentrum  Klokken 04.25 natt til søndag rykket politiet ut til Valkendorfsgaten i sentrum av Bergen etter en full mann skal ha gått til angrep og løpt etter en bil. 
  - Vi sendte en patrulje som fikk kontakt med mistenkte. Han var veldig utagerende og ikke i stand til å ta vare på seg selv, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


  En 28 år gammel mann sitter nå i arresten og blir anmeldt for ordensforstyrrelse. 


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  06:38

  Full mann slo seg vrang i Harafjelltunnelen  Politiet måtte ved 23.30-tiden lørdag kveld rykke ut til Harafjelltunnelen på riksvei 555 i Godvik etter at en 18 år gammel mann gikk i tunnelen. 


  - Han skapte seg såpass mye at patruljen måtte ha bistand. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse og sitter i drukkenskapsarresten, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende