03:54:19Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Publisert 14. januar kl 07:18

Bilfører stakk fra politiet to ganger

Nattens politijakt etter en kontroll på Sotrabroen høres ut som scener fra en spenningsfilm. Det begynte med at en ung bilfører ble forsøkt sjekket i en politikontroll på Sotrabroen. Føreren stanset ikke og politiet la seg på hjul etter bilen som stakk. 

- Vi mistet bilen i Drotningsvik, men fant den kort tid etter. Nok en gang stakk bilføreren fra politiet, som igjen la seg på hjul. Det gikk så fort at operasjonsleder besluttet at det ikke var forsvarlig å forfølge, sier politiets operasjonsleder Tatjana Knappen. 

Bilen forsvant i retning Bjorøy, der politiet satte opp sperrer. Den unge føreren ble oppdaget og tatt da han satte bilen fra seg og var på vei over i et annet kjøretøy. Klokken var da 03.18 og politijakten hadde vart en time. 

Føreren, som er født i 1992, ble tatt med til Legevakten og tatt blodprøve av. Det er mistanke om ruskjøring. Førerkortet er inndratt og mannen anmeldt.

For øvrig ble 208 bilførere stanset og sjekket blant annet for promille i kontrollen på broen. Ingen reaksjoner, melder politiet. 

Siste innlegg

 • i går20:49 av Liv Solli Okkenhaug

  Brann i omsorgsbolig i Svelgen

  Det brenner i en omsorgsbolig i Svelgen sentrum, opplyser politiet litt før klokken 20.50 søndag kveld. 

  Syv personer er registrert på adressen. En av beboerne ble kjørt til Førde sjukehus etter å ha pustet inn røyk. 

  - Alle er gjort rede for og har kommet seg ut, sier operasjonsleder Terje Magnussen ved Vest politidistrikt. 

  Brannvesenet driver nå etterslukking på stedet. 

 • i går07:56 av Einar Aarre

  Festing gikk over styr

  Politiet rykket ved 01-tiden i natt ut til Skuteviken etter meldinger om mye støy fra en fest. Da tok det ikke lang tid før festen ble avsluttet.

  En times tid senere fikk politiet melding om støy fra to hotellrom i sentrum. Også her var det full fest, men også denne festen ble raskt avsluttet av politiet. 

 • i går07:43 av Einar Aarre

  Slo mann som lå nede

  Politiet rykket ved 03-tiden i natt ut til Veiten der to menn ble sett mens de slo løs på en annen mann som lå på fortauet. Mannen skal ha blitt påført slag og spark.

  Vitnene fulgte med hvor de to gjerningsmennene gikk etter hendelsen, og da politiet kom klarte de å oppspore disse. De to er mistenkt for kroppskrenkelse, og måtte tilbringe natten i arresten.

  Det er ikke klart hvor store skader offeret ble påført.

   

 • 20. januar09:33 av Cathrine Krane Hansen

  Innbrudd i katamaran

  FOTO: Einar Aarre
  FOTO: Einar Aarre

  Lørdag morgen oppdaget mannskapet på "Rygerkatt" at det var begått innbrudd i passasjerbåten.

  - Innbruddstyvene hadde ødelagt låsen i en dør og brutt opp en safe. Vi vet foreløpig ikke hva de har tatt med seg. Innbruddet må ha skjedd mellom klokken 20 fredag kveld og på morgenkvisten lørdag, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt.

  Båten ligger ved Strandkaien, der en politipatrulje gjør undersøkelser før den skal videre klokken 10 med turister til Modalen. 

  Politiet har også fått melding om skade på låssylinder ombord på M/S Frøya. Den ligger også fortøyd på Strandkaien. Gjerningsperson(er) har ikke kommet seg inn i denne båten. Innbruddet ble oppdaget av mannskapet på båten

  Politiet ber eventuelle vitner ringe 02800.  

 • 20. januar07:28 av Einar Aarre

  Slått i hodet med flaske

  En mann i 50-årene ble i morges fraktet til Haukeland universitetssykehus med hodeskader etter å ha blitt slått med en flaske.

  Episoden skal ha skjedd i en leilighet på Melkeplassen, og politi og helsepersonell ble tilkalt like over klokken 05.

  En mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha slått vedkommende.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende