00:00:27Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Kvinne siktet for vold mot mann
13. januar kl 12:04av Kari Pedersen

En mann ble slått ned i Øvre Korskirkeallmenningen i Bergen sentrum 03.30 natt til lørdag. Mannen i midten av 30-årene gikk i bakken og var trolig en tid bevisstløs. Voldsofferet ble brakt til Haukeland universitetssjukehus, men politiet sto da uten gjerningsperson.


- Flere ble sett løpende fra åstedet, sa operasjonsleder Bjarne Rebnord hos politiet lørdag morgen. Politiet jobbet da med å etterforske voldshendelsen. 


Klokken 12 melder NTB at en kvinne er siktet for forholdet. 


- Hun er pågrepet og siktet for kroppsskade. Kvinnen er satt i varetekt, opplyser Vest politidistrikt. 


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • i går21:47 av Hilde Olsen Aalvik

  Gressbrann har spredt seg på Stord


  Brannvesenet og politi har nå kommet til Sagvåg hvor det skal ha oppstått en gressbrann. Gressbrannen har nå spredt seg i retning øst, skriver politiet Sør-Vest på Twitter. 


  - Det er på sørsiden av flyplassen og brannen går oppover en fjellside. Det er ulendt terreng og vanskelig å ta seg frem, sier Svein Finshus, ved Haugaland og Sunnhordaland 110-sentral. 


  Det skal være bebyggelse i området. 


 • i går14:55 av Marita Fromreite Ramsvik, Linnea Skare Oskarsen

  Mann sendt til sykehus etter fall fra tak 


  En mann (53) har falt ned fra et tak på seks meter på Vågsøy, i Måløy kommune. Han skal ha malt og selv meldt inn om ulykken selv til AMK. 


  Mannen skal ha påført seg skader i bekken og rygg, og er nå flydd til et sykehus i Førde, melder Vest politidistrikt. 


  – Mannen er nå fløyet til Florø sykehus med helikopter, opplyser Eivind Hellesund, operasjonsleder i Vest politidistrikt klokken 15.15, fredag ettermiddag. 


  Litt før klokken 18 melder Helse Førde AMK at mannen ble sendt til Førde med luftambulanse og videre til Haukeland Universitetssykehus med bruddskader. 


  Pasienten skal være stabil, lyder meldingen videre. 


 • i går14:43 av Marita Ramsvik, Linnea Skare Oskarsen

  Klatrer falt ned fra klippe i Vadheim


  En mann (30 år) har falt ned fra en klippe i et klatrefelt i Avsnes, som ligger mellom Vadheim og Lavik. 


  – Vi fikk inn en melding klokken 14:00 om at en mann har falt ned fra en klippe. Fallhøyden er mellom 3-6 meter, sier Eivind Hellesund fra Vest politidistrikt. 


  Mannen skal ha deltatt i en klatregruppe på stedet, og er nå lokalisert på en klippe ved sjøen. 


  En redningsmann og lege er heist ned til klippen ifra et helikopter. Klatreren har fallskader og smerter, men mannen skal være bevisst. 


  Klatrefeltet på Avsnes, ligger ved inngangen til Vadheimsfjorden og er stort sett loddrett. Veggen er fra 5-20 meter høy. De fleste rutene er mellom 12 og 18 meter høye.


  Mannen er nå ombord i et helikopter på vei til Haukeland Universitetssykehus i Bergen klokken 17.17.


  Politiet er på stedet og snakker med andre klatrere for å danne seg et bilde av ulykken. Det opplyser Eivind Hellesund, operasjonsleder i Vest politidistrikt.


 • i går12:53 av Anne Elin Hovden

  Minnemarkering i ettermiddag


  Det vil i ettermiddag bli en minnemarkering på ulykkesstedet ved Dale, der to unge menn omkom torsdag. Markeringen vil pågå mellom 15.30 og 16.30. Vegtrafikksentralen ber bilister på E16 vise hensyn.  


 • i går12:10 av Anne Elin Hovden

  Frigir navnet på den omkomne på Atløy 


  Det var Per Roger Herland (65) fra Askvoll som omkom i en ulykke på Atløy torsdag. Politiet har frigitt navnet i samråd med familien til avdøde. Det var ingen vitner til ulykka og saken blir etterforsket av Sunnfjord lensmannsdistrikt med tanke på å finne dødsårsaken, skriver politiet i en pressemelding.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende