13:44:49Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Kvinne siktet for vold mot mann
13. januar kl 12:04av Kari Pedersen

En mann ble slått ned i Øvre Korskirkeallmenningen i Bergen sentrum 03.30 natt til lørdag. Mannen i midten av 30-årene gikk i bakken og var trolig en tid bevisstløs. Voldsofferet ble brakt til Haukeland universitetssjukehus, men politiet sto da uten gjerningsperson.

- Flere ble sett løpende fra åstedet, sa operasjonsleder Bjarne Rebnord hos politiet lørdag morgen. Politiet jobbet da med å etterforske voldshendelsen. 

Klokken 12 melder NTB at en kvinne er siktet for forholdet. 

- Hun er pågrepet og siktet for kroppsskade. Kvinnen er satt i varetekt, opplyser Vest politidistrikt. 

Siste innlegg
 • 7 min av Arne Edvardsen

  Politiet stoppet mopedfører med narko

  Like over 12 stanset en politipatrulje en 34 år gammel mann som kjørte moped uten førerkort på Halhjemsvegen i Os.

  Det ble gjort funn av mindre mengder narkotika på mopeden. Fører er tatt med til legevakt for blodprøve. Det er mistanke om at mannen var ruspåvirket under kjøring, ifølge politiet på Twitter.

 • 09:55 av Paul André Sommerfeldt

  Innbrudd i Olav Kyrres gate 

  Natt til lørdag ble det gjort innbrudd i butikken Rammeservice i Olav Kyrres gate.
  Natt til lørdag ble det gjort innbrudd i butikken Rammeservice i Olav Kyrres gate.
  FOTO: Marianne Nilsen

  Vest politidistrikt melder om innbrudd natt til lørdag i butikken Rammeservice i Olav Kyrres gate.

  Ifølge politiet er det uvisst hva som er tatt. En safe skal være brutt opp inne i butikken. Politiet har vært på stedet for å gjøre undersøkelser. 

  - Det kan se ut til at de har tatt seg inn gjennom taket. Det skal være tatt noen bilder, men det er litt for tidlig å si noe om skadeverk eller verdier, sier operasjonsleder Frode Koltveit. 

 • 09:47 av Paul André Sommerfeldt

  Rykket ut til brann på Austevoll 

  Nødetatene rykket lørdag formiddag ut til melding om brann i en enebolig ved Nordeide på Huftarøy i Austevoll. Det viste seg å være en brann i et sikringsskap som ble slukket med brannslukkingsapparat. 

  Ifølge politiet er det tre personer registrert på adressen, to voksne og ett barn. En av beboerne blir sett til av ambulansepersonell etter å ha oppholdt seg i røyken. Vedkommende ble tatt med til legevakt for sjekk, melder Vest politidistrikt. 

 • 06:17 av Paul André Sommerfeldt

  Stjal taxi og kolliderte på Danmarksplass 

  En kvinne i 30-årene ble kl 22.08 fredag kveld pågrepet ved Mindeveien. Hun er mistenkt for å ha stjålet en taxi, kjørt inn i og skadet en annen bil på Danmarksplass. Hun er videre mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og uten førerkort. Kvinnen ble anmeldt og innsatt i varetekt, melder politiet. 

  Vest politidistrikt melder ellers om følgende hendelser natt til lørdag: 

  Østre skostredet, kl 22.42: Politiet rykker ut til melding om en mann som oppførte seg truende, slo rundt seg og var aggressiv. En mann i 30-årene blir innbrakt til arresten. 

  Hollendergaten, kl 23.07: Politiet blir tilkalt etter melding om en mann som var sint og aggressiv. Politiet kom i kontakt med personen og bortviste en mann i 50-årene. Han blir anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.  

  Bønes, kl 01.06: Utrykningspolitiet stanser en 20 år gammel sjåfør.  Han mistenkes for å være påvirket av narkotika under kjøring. Det ble tatt blødprøve av mannen på stedet og han blir anmeldt. 

  Wergeland, kl 02.54: En UP-patrulje stanser en mannlig fører i 20-årene. Han mistenkes for å kjøre i narkotikarus. Det tas blodprøve av mannen på stedet, og han blir anmeldt. 

  Sotrabroen, kl 03.11: Politiet stanser en mannlig bilist i 30-årene som blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. 

 • i går17:39 av Paul Andre Sommerfeldt

  Slukket brann i lekehytte 

  110-sentralen Hordaland meldte like over klokken 17 om mulig gressbrann ved Sandslivegen. Det viste seg senere å være en mindre brann i en lekehytte.

  Brannmannskap fra Laksevåg stasjon rykket ut til stedet. 

  - Vi fikk melding av noen som hadde observert noe røyk oppi skogen. Brannen er nå slukket og alt i orden, melder vaktkommandør Stig Tetler i 110-sentralen. 

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende