13:37:09Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Kvinne tatt med promille ved Flesland
12. januar kl 06:50av Arne Edvardsen

En 29 år gammel kvinne er fraktet til legevakt etter at hun ble tatt med promille på Flyplassvegen. Ifølge NRK Hordaland skal bilen ha vært tom da politiet kom til stedet, men kvinnen ble funnet ruset like i nærheten. - Kvinnen ble kjørt til legevakt for blodprøve, sier operasjonsleder Frode Kolltveit.

Siste innlegg
 • 09:55 av Paul André Sommerfeldt

  Innbrudd i Olav Kyrres gate 

  Natt til lørdag ble det gjort innbrudd i butikken Rammeservice i Olav Kyrres gate.
  Natt til lørdag ble det gjort innbrudd i butikken Rammeservice i Olav Kyrres gate.
  FOTO: Marianne Nilsen

  Vest politidistrikt melder om innbrudd natt til lørdag i butikken Rammeservice i Olav Kyrres gate.

  Ifølge politiet er det uvisst hva som er tatt. En safe skal være brutt opp inne i butikken. Politiet har vært på stedet for å gjøre undersøkelser. 

  - Det kan se ut til at de har tatt seg inn gjennom taket. Det skal være tatt noen bilder, men det er litt for tidlig å si noe om skadeverk eller verdier, sier operasjonsleder Frode Koltveit. 

 • 09:47 av Paul André Sommerfeldt

  Rykket ut til brann på Austevoll 

  Nødetatene rykket lørdag formiddag ut til melding om brann i en enebolig ved Nordeide på Huftarøy i Austevoll. Det viste seg å være en brann i et sikringsskap som ble slukket med brannslukkingsapparat. 

  Ifølge politiet er det tre personer registrert på adressen, to voksne og ett barn. En av beboerne blir sett til av ambulansepersonell etter å ha oppholdt seg i røyken. Vedkommende ble tatt med til legevakt for sjekk, melder Vest politidistrikt. 

 • 06:17 av Paul André Sommerfeldt

  Stjal taxi og kolliderte på Danmarksplass 

  En kvinne i 30-årene ble kl 22.08 fredag kveld pågrepet ved Mindeveien. Hun er mistenkt for å ha stjålet en taxi, kjørt inn i og skadet en annen bil på Danmarksplass. Hun er videre mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og uten førerkort. Kvinnen ble anmeldt og innsatt i varetekt, melder politiet. 

  Vest politidistrikt melder ellers om følgende hendelser natt til lørdag: 

  Østre skostredet, kl 22.42: Politiet rykker ut til melding om en mann som oppførte seg truende, slo rundt seg og var aggressiv. En mann i 30-årene blir innbrakt til arresten. 

  Hollendergaten, kl 23.07: Politiet blir tilkalt etter melding om en mann som var sint og aggressiv. Politiet kom i kontakt med personen og bortviste en mann i 50-årene. Han blir anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.  

  Bønes, kl 01.06: Utrykningspolitiet stanser en 20 år gammel sjåfør.  Han mistenkes for å være påvirket av narkotika under kjøring. Det ble tatt blødprøve av mannen på stedet og han blir anmeldt. 

  Wergeland, kl 02.54: En UP-patrulje stanser en mannlig fører i 20-årene. Han mistenkes for å kjøre i narkotikarus. Det tas blodprøve av mannen på stedet, og han blir anmeldt. 

  Sotrabroen, kl 03.11: Politiet stanser en mannlig bilist i 30-årene som blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. 

 • i går17:39 av Paul Andre Sommerfeldt

  Slukket brann i lekehytte 

  110-sentralen Hordaland meldte like over klokken 17 om mulig gressbrann ved Sandslivegen. Det viste seg senere å være en mindre brann i en lekehytte.

  Brannmannskap fra Laksevåg stasjon rykket ut til stedet. 

  - Vi fikk melding av noen som hadde observert noe røyk oppi skogen. Brannen er nå slukket og alt i orden, melder vaktkommandør Stig Tetler i 110-sentralen. 

 • i går07:46 av Ane Elisabeth Børhaug og Ørjan Torheim

  Sjark gikk på land i Sørfjorden, tre personer til politiet

  FOTO: 2211-tipser

  Klokken 07.01 meldte politiet at en sjark på rundt 30 fot har seilt inn på land ved Ullensvangvegen i Hardanger. 110-sentralen i Hordaland melder at båten står i fjæresteinene ved Børve.

  Den første meldingen gikk ut på at det kun ble observert to hunder om bord. Ved nærmere ettersyn fant politiet tre personer i båten, alle i 20-30-årene. Ifølge politiet er alle tre menn fra Hardanger-området.

  - Vi antar at båten har seget inn og grunnstøtt i 04-tiden i natt. De tre ble tatt med inn for utåndingsprøve. Foreløpig vet jeg ikke helt hvem som har ført båten. De tre vil bli dimmitert etterpå, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt.

  På Twitter skriver politiet dette: «De tre i båten fremstår som beruset (alkohol). Blir nå (sammen med hundene) tatt med til kontoret i Odda for utåndingsprøve.»

  Båten har ikke synlige skader, og personene om bord skal heller ikke være skadet. Sjarken blir liggende på stedet enn så lenge og sikres av brannvesenet.

  - Det har fjæret etter grunnstøtingen, så båten ligger nå ganske tørt, cirka 20 centimeter nedi vannet, sier vakthavende sjef i Odda og Ullensvang brann og redning, Sigbjørn Kleppe.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende