09:43:28Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Video av knivslagsmål får likevel ikke noe å si
19. desember kl 10:02av Ørjan Torheim
VOLDELIG OPPGJØR: Om kvelden onsdag 9. august i år endte et angivelig forsoningsmøte mellom to utenlandske grupperinger helt galt på kunstgressbanen på Møhlenpris.
VOLDELIG OPPGJØR: Om kvelden onsdag 9. august i år endte et angivelig forsoningsmøte mellom to utenlandske grupperinger helt galt på kunstgressbanen på Møhlenpris.
FOTO: 2211-tipser

9. august i år rykket politiet ut til et masseslagsmål på kunstgressbanen på Møhlenpris i Bergen. Både kniv, knyttnever, belter og sko skal ha blitt brukt i bataljen, som for politiet har fremstått som et oppgjør mellom to utenlandske gjenger.

Slagsmålet på fotballbanen skal ha vært den fjerde konfrontasjonen mellom gjengene. En 25-årig mann ble knivstukket og lettere skadet, en annen mann skal ha blitt slått.

Minst syv menn har enten vært siktet eller mistenkt i saken. En mobilvideo som politiet etter hvert fikk tilgang til har stått sentralt i etterforskningen.

Nå opplyser politiet at saken om masseslagsmålet ble henlagt i slutten av november - «på grunn av bevisets stilling». Formelt er det statsadvokaten som har henlagt, men politiet gikk inn for det samme.

Statsadvokat Benedikte Høgseth, som henla saken, har tirsdag ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Siste innlegg

 • 06:39 av Rune Stølås

  Tatt for tvang og trusler

  Klokken 02.34 fikk politiet melding om trusler mot flere personer på en adresse på Møhlenpris i Bergen sentrum.

  - Situasjonen var litt uoversiktlig, men to menn ble pågrepet på stedet for å ha utført tvang og trusler med flere andre personer på stedet. Det var av så alvorlig art at mennene er arrestert i påvente av videre avhør, opplyser operasjonsleder Hans-Eirik Thue ved Vest politidistrikt.

  Personene som befant seg på adressen skal kjenne hverandre.

 • 06:29 av Rune Stølås

  Stjal bil og kjørte nesten ned trafikkdirigent

  Klokken 00.40 fikk politiet melding fra eieren av en sort Audi om at bilen var blitt stjålet i Bergen sentrum.

  15 minutter senere fikk politiet telefon fra en mann som dirigerte trafikk i forbindelse med arbeid i Sætretunnelen i Arna. Han ble nesten kjørt ned av Audien.

  - Vi rykket ut fra Åsane og fra Nesttun, og fant bilen på Lone i Arna, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue ved Vest politidistrikt.

  Det var to personer i bilen, som begge ble arrestert. Føreren var en mann i 20-årene. I tillegg til biltyveriet er han mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

 • 06:12 av Rune Stølås

  - Ble slått rett ned uten noen foranledning

  Klokken 01.03 fikk politiet melding om en voldsepisode utenfor utestedet Heidi's bier bar i Håkonsgaten i Bergen sentrum.

  - Ifølge vitner ble en mann slått rett ned uten foranledning, det vi betegner som blind vold. Han er kjørt til legevakten med skjeve tenner og skader i ansiktet, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue ved Vest politidistrikt. 

  Politiet har pågrepet en 21 år gammel mann som er mistenkt for ugjerningen.

  Mannen som ble kjørt til legevakten er 24 år gammel. 

 • 05:15 av Rune Stølås

  - Alvorlig skadet på piggjerde

  Klokken 03.27 natt til fredag fikk politiet melding om at en person som hang fast i et piggjerde i Olaf Ryes vei, bak Studentsenteret i Bergen sentrum.

  Da politiet kom frem hadde den 25 år gamle mannen kommet seg ned, etter å ha sittet fast på gjerdet i rundt 20 minutter.

  - Mannen var sammen med en bekjent. Begge forsøkte å komme seg over gjerdet, men den ene ble sittende fast. Det er snakk om et stakittgjerde av metall som har pigger på toppen for at ikke folk skal komme seg over, opplyser operasjonsleder Hans-Eirik Thue ved Vest politidistrikt. 

  Mannen hadde fått en skade i lysken og ble sendt i ambulanse til Haukeland universitetssykehus hvor han ble tatt imot av et traumemottaksteam.

  - Vi har snakket med lege på sykehuset, som betegner skaden som alvorlig, sier operasjonslederen.

 • i går17:18 av Adrian Brudvik

  Fant død person i sjøen

  Klokken 16.46 fikk politiet melding om at en livløs mann i 70-årene var funnet i sjøen ved Stanghelle, i Vaksdal kommune.

  Han ble bekreftet omkommet av politiet på Twitter klokken 17.43. 

  Mannen ble ifølge politiet tatt på land ved en flytebrygge. Luftambulansen kom til stedet og forsøkte å gjenopplive ham, uten å lykkes. 

  – Vi mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt, utfra de opplysningene som har fremkommet så langt, sier operasjonsleder Frode Kolltveit. 

  Han forteller at det vil gjennomføres en obduksjon og at det vil bli gjort undersøkelser rundt stedet. 

  – Vi er ikke helt sikker på hvem denne personen er ennå, opplyser han. 

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende