10:10:59Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Politiet: Fall i Sandviken var ulykke
06. desember kl 13:15av Erlend Langeland Haugen
FALLULYKKE: 36-åringen ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag.
FALLULYKKE: 36-åringen ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag.
FOTO: 2211-TIPSER

Politiet opplyser onsdag at alt tyder på at det var en ulykke da 36 år gamle Mats Steinsland omkom. 36-åringen, som var en kjent fjellklatrer, ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag morgen. 

- Det ble gjennomført en obduksjon i går, og vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport. Det er ikke kommet frem opplysninger som tilsier noe annet enn en ulykke, sier politiførstebetjent Dag Olav Hustvedt i Vest politidistrikt.

Det var ingen vitner til ulykken. Hustvedt sier at politiet har dannet seg et bilde av hendelsesforløpet, men at de foreløpig ikke går ut med flere detaljer rundt dette.

Siste innlegg

 • 06:51 av Rune Stølås

  Forsøkte å bryte seg inn hos politimann. Det skulle han ikke ha gjort.

  Klokken 01.19 natt til mandag fikk politiet melding om innbrudd i et bolighus på Solsvik i Fjell kommune. Mens politiet rykket ut fikk de telefon om et nytt innbrudd i samme område. Denne gangen knuste mannen en rute på huset til en politimann.

  - Kollegaen vår forfulgte mannen og pågrep ham etter kort tid, forteller operasjonsleder Hans-Eirik Thue ved Vest politidistrikt. 

  27-åringen som ble tatt beskrives som en kjenning av politiet. Han sitter nå i politiarresten.

  - Han hadde en del verdisaker på seg. Det er uvisst om han har vært på flere adresser, sier operasjonslederen. 

 • i går19:01 av Marianne Borchgrevink-Brækhus

  Søkte etter person som syklet på Nordåsvannet

  Brann og politi gjennomførte tirsdag kveld søk i området rundt Søvikhaugen og Steinsvikneset på Søreide etter melding om at en person skal ha syklet på isen på Nordåsvannet.

  - Vi er i området og søker med drone og går over vannet, men har foreløpig ikke funnet noen, opplyser brannvesenet like før klokken 19. 

  Klokken 20.15 opplyser politiet at søket avsluttes og at det ikke er gjort observasjoner som tyder på at vedkommende har gått gjennom isen.

  Politiet oppfordrer publikum til å kontakte politiet på telefon 02800 dersom de kjenner til hvem det kan være, eller selv har syklet på isen.

 • i går11:01 av Paul André Sommerfeldt

  5-åring stukket av sprøyte i Nygårdsparken 

  En 5 år gammel gutt fra Bergen ble i forrige uke stukket i armen av en sprøytespiss i Nygårdsparken under lek med barnehagen, skriver TV 2.

  Gutten ble tatt med til legevakten og måtte ta hepatitt B-vaksine. Nygårdsparken ble i 2014 stengt for å gjøre de rusavhengiges tidligere oppholdssted fritt for sprøyter.

  Ifølge TV 2 er kommunen varslet om hendelsen, som de beklager. 

  - Det er klart at vi tar saken på alvor. Det er veldig beklagelig at dette har skjedd, og vi skal undersøke at de rette menneskene vet hva som har skjedd, sier avdelingsleder i park- og veidriftsavdelingen, Morten Strøm, til TV 2.  

 • i går06:04 av Rune Stølås

  - Sparket mot vakt og slo bartender i ansiktet

  Klokken 02.50 fikk politiet melding om ordensforstyrrelser ved Zachariasbryggen i Bergen. 

  En 32 år gammel mann skal ha slått en bartender i ansiktet og sparket mot en vekter på stedet, skriver politiet på Twitter.

  Vekterne på stedet satte håndjern på mannen før politiet kom.

  Politiet ga mannen pålegg om å holde seg borte fra sentrum.

  - Han var sammen med bekjente som fikk han med hjem, og ble dimitert på stedet. Han vil bli anmeldt i ettertid, opplyser operasjonsleder Frode Kolltveit ved vest politidistrikt. 

 • i går05:53 av Rune Stølås

  Snek seg om bord i hurtigruteskip og laget trøbbel

  En 35 år gammel mann snek seg natt til tirsdag om bord i hurtigruteskipet MS Trollfjord da det lå til kai i Bergen.

  Den berusede mannen ville ikke betale for reisen og skapte ordensforstyrrelser på vei nordover, og ble satt i arrest på skipet.

  Da skipet ankom Florø kai klokken 05 sto politiet og ventet. Patruljen har nå tatt med seg mannen på land, og skipet har fortsatt reisen.

  Vedkommende er godt beruset og innsettes i drukkenskapsarrest i Florø, skriver politiet på Twitter.

  35-åringen vil få et gebyr fra Hurtigruten. Det er uklart hvor vedkommende hadde tenkt å reise. Han har ikke registrert adresse i Hordaland eller Sogn og Fjordane.

  - Det er ikke ofte vi er borti slike tilfeller, kommenterer operasjonsleder Frode Kolltveit ved vest politidistrikt. 

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende