17:51:35Krim og hendelserdirekte

Tips oss: Ring 02211 eller send SMS/MMS til 2211. Send e-post til tips@bt.no
Festet innlegg
Publisert 06. desember kl 12:15

Politiet: Fall i Sandviken var ulykke

FALLULYKKE: 36-åringen ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag.
FALLULYKKE: 36-åringen ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag.
2211-TIPSER

Politiet opplyser onsdag at alt tyder på at det var en ulykke da 36 år gamle Mats Steinsland omkom. 36-åringen, som var en kjent fjellklatrer, ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag morgen. 

- Det ble gjennomført en obduksjon i går, og vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport. Det er ikke kommet frem opplysninger som tilsier noe annet enn en ulykke, sier politiførstebetjent Dag Olav Hustvedt i Vest politidistrikt.

Det var ingen vitner til ulykken. Hustvedt sier at politiet har dannet seg et bilde av hendelsesforløpet, men at de foreløpig ikke går ut med flere detaljer rundt dette.

Siste innlegg

 • i går10:47 av Jon Tufto

  Mann (80) sa han øvelseskjørte

  Torsdag ettermiddag stoppet politiet en bil i Arna.

  - Bak rattet satt en 80 år gammel mann, sier politioverbetjent Endre Laukeland ved Bergen nord politistasjon til BA.

  Avisen skriver at mannen forklarte for politiet at han øvelseskjørte. Samtidig var han blitt fratatt førerkortet tidligere.

  – Ved siden av ham satt hans kone som en omtrent like gammel. Hun hadde riktignok førerkort, men det er ikke slik at man kan øvelseskjøre etter at man har blitt fratatt sertifikatet, sier Laukeland til BA.

  Han fikk beskjed om at dette ikke var lov.

 • i går09:57 av Adrian Nyhammer Olsen

  Ber om fire år for voldtekt av kvinne (19)

  FENGSEL: Førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen (i midten) ber om fire års fengsel for mannen. Til venstre er bistandsadvokat Arild Dyngeland, til høyre forsvarer Johan Eide.
  FENGSEL: Førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen (i midten) ber om fire års fengsel for mannen. Til venstre er bistandsadvokat Arild Dyngeland, til høyre forsvarer Johan Eide.
  Ørjan Deisz

  Den 42 år gamle mannen som er tiltalt for voldtekt av en 19 år gammel jente i Bergen sentrum i mai i år bør få fire års ubetinget fengsel. Det mener førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen.

  – Fire år er normalstraffen for voldtekt ved samleie, sier Stolt-Nielsen.

  De to møttes på en kiosk i Bergen sentrum, natt til 21. mai i år. Kvinnen har forklart at hun følte seg ukomfortabel da hun snakket med ham, og at hun i panikk ble med ham hjem. Den angivelige voldtekten skal ha skjedd hjemme hos mannen. Han nekter straffskyld, og mener det var frivillig sex. 

 • i går05:26 av Anne Elin Hovden

  Slagsmål i sentrum

  Politiet rykket kl 01.14 i natt ut etter melding om slagsmål ved et utested i Chr Michelsens gate. Fem-seks ungdommer i begynnelsen av 20-årene var involvert. En av dem måtte til legevakten, men vedkommende skal ikke ha blitt alvorlig skadet. Det er uklart hva som var bakgrunnen til slossingen, opplyser operasjonsleder Arve Samsonsen ved Vest politidistrikt.

 • torsdag19:55 av Mats Arnesen

  Teppebrann i Kvinnherad

  Tre personer behandles for røykskader etter et teppe begynte å brenne i en leilighet på Husnes i Kvinnherad. Brann er slukket, melder 110-sentralen. 

 • torsdag19:29 av Mats Arnesen

  Full fyr i brakkerigg i Odda

  Klokken 19.08 ble det meldt om full fyr i en brakkerigg i nærheten av Eitrheimsvegen. 

  – Situasjonen er noe uoversiktlig for øyeblikket, men én person har blitt kjørt til Odda sykehus for behandling av røykskader, sier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt. 

  Patruljen på stedet melder også om at én person blir behandlet for brannskader på stedet, mens to personer til blir behandlet for røykskader. 

  Brannvesenet var først på stedet. 

  – Det er snakk om mye røykutvikling, og vi vurderer for øyeblikket om vi skal evakuere flere av bygningene i nærheten, sier Rebnord. 

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende