20:50:58Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Politiet: Fall i Sandviken var ulykke
06. desember kl 13:15av Erlend Langeland Haugen

FALLULYKKE: 36-åringen ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag.
FALLULYKKE: 36-åringen ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag.
FOTO: 2211-TIPSER

Politiet opplyser onsdag at alt tyder på at det var en ulykke da 36 år gamle Mats Steinsland omkom. 36-åringen, som var en kjent fjellklatrer, ble funnet død ved et bratt stup i Sophus Pihls gate lørdag morgen. 


- Det ble gjennomført en obduksjon i går, og vi har fått en foreløpig obduksjonsrapport. Det er ikke kommet frem opplysninger som tilsier noe annet enn en ulykke, sier politiførstebetjent Dag Olav Hustvedt i Vest politidistrikt.


Det var ingen vitner til ulykken. Hustvedt sier at politiet har dannet seg et bilde av hendelsesforløpet, men at de foreløpig ikke går ut med flere detaljer rundt dette.


Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Liv Solli Okkenhaug
  17:28

  To redningsaksjoner i Hardanger  Mandag ettermiddag leter redningsmannskaper etter to savnede personer i Hardanger. I området ved Garen og Vøringsfoss er en kvinne i 30-årene savnet. Hun skal ha teltet like ved hytteområdet. Det er dårlig vær på stedet, med snø og tåke. Politi og mannskaper fra Røde Kors Hjelpekorps og Norske Redningshunder søker etter henne. 


  I Norheimsund er en mann i 70-årene meldt savnet etter at han ikke møtte opp til en avtale tidligere i dag. Det foregår nå søk i nærheten av mannens bolig og i turområder.


 • av Hilde Heian
  15:47

  Lettere skadet etter arbeidsulykke på Stadion


  FOTO: Eirik Brekke

  En mann i 40-årene er lettere skadet etter en arbeidsulykke på Brann Stadion, opplyser Helse Bergen i en pressemelding mandag ettermiddag.


  Han er en av to personer som falt ned i en sjakt på Brann Stadion tidligere i dag. 


  Ifølge daglig leder i Sportsklubben Brann, Vibeke Johannesen, skal uhellet ha skjedd da to telemontører skulle flytte en antenne. • av Cathrine Krane Hansen
  14:53

  Neppe samme ranere  Som BT skrev søndag, meldte to menn at de ble ranet med en times mellomrom i Bergen sentrum. Den ene, en mann i 20-årene, skal ha blitt fratatt klokken, mens den andre, en mann i 50-årene, sier han ble frastjålet smykker for store verdier.


  - Det er visse kriterier for å kalle det ran, blant annet at det er brukt vold eller trusler. Den første hendelsen betegnes som et ran, den andre har status som tyveri fra person på offentlig sted. Vi har ikke funnet noen åpenbar sammenheng mellom de to hendelsene, sier etterforskningsleder Bjarte Schrøen ved politiets seksjon for felles straffesaksinntak.


  Begge saker skal etterforskes videre. Den første hendelsen fant sted på et utested og politiet håper å få avhørt ansatte som kan ha sett ranet.


 • av Karoline Risnes
  13:35

  19-åring fra Stord omkom i ulykke på E6


  En mann på 19 år omkom i en kollisjon front-mot-front i Melhus kommune søndag morgen. 


  Politiet fikk inn melding om hendelsen like før klokken 07 søndag.


  Ifølge politiet skal mannen, som kjørte en personbil, ha kommet over i motsatt kjørefelt og kollidert med en trailer. Sjåføren av traileren kom fra ulykken uten fysiske skader.


  Da politiet kom til stedet satt mannen fastklemt i personbilen.


  - Mannen ble erklært død av den første legen som ankom ulykkesstedet, sier Per Christian Stokke, seksjonsleder for etterforskning i Trøndelag politidistrikt.


  Les hele saken her.


 • av Hilde Heian
  13:03

  Falt ned i sjakt på Brann Stadion


  FOTO: Eirik Brekke

  To personer skal ha falt ned i en sjakt på Brann Stadion. Begge skal være bevisst og er kjørt i ambulanse til Haukeland, opplyser Vest politidistrikt på Twitter.


  - En av dem klaget på smerter i en fot, sier operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt.


  Uhellet har skjedd i tilknytning til byggingen av de nye studentboligene på sørsiden av stadion.


  Daglig leder i Sportsklubben Brann, Vibeke Johannesen, har fått vite at uhellet skjedde da to telemontører skulle flytte en antenne på Brann Stadion.


  - De skal ha klart å komme seg opp av sjakten på egen hånd, og etter den informasjonen jeg har fått, ser det ikke ut til å være alvorlige skader. Vi håper at dette går bra, sier Johannesen. 


  FOTO: 2211-tipser


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende