07:22:18Krim og hendelserdirekte

Tips oss: Ring 02211 eller send SMS/MMS til 2211. Send e-post til tips@bt.no
Festet innlegg
Publisert 06. desember kl 08:52

Politiet vil fengsle mann i 40-årene for overgrepsmateriale

En mann fra Hordaland i 40-årene fremstilles i dag for varetektsfengsling for å ha vært i befatning med overgrepsmateriale.

Saken handler om materiale som viser seksuelle overgrep mot barn eller materiale som seksualiserer barn.

Strafferammen er opptil tre års fengsel.

Politiet er ordknapp om saken, og vil ikke kommentere om pågripelsen kommer som følge av Dark Room-etterforskningen. 

Siste innlegg

 • 2 min av Einar Aarre

  Berget opp av Vågen

  To personer ble rundt klokken 04 berget opp av sjøen i Vågen. Den ene personen var uskadd, mens den andre ble fraktet med ambulanse til Haukeland universitetssykehus. Både politi, brannvesen og helseteam deltok i i redningsarbeidet. Det ble også søkt i sjøen etter andre personer.

 • 01:03 av Mats Arnesen

  Mann (30) slo etter ansatte, kunder og vektere

  En 30 år gammel mann slo etter ansatte, kunder og vektere da han ble tatt for forsøk på tyveri i 23.15-tiden lørdag kveld. Hendelsen fant sted på 7-Eleven på Torget.

  Mannen ble pågrepet og satt i arrest, opplyser Vest politidistrikt på Twitter. 

 • 15. desember10:47 av Jon Tufto

  Mann (80) sa han øvelseskjørte

  Torsdag ettermiddag stoppet politiet en bil i Arna.

  - Bak rattet satt en 80 år gammel mann, sier politioverbetjent Endre Laukeland ved Bergen nord politistasjon til BA.

  Avisen skriver at mannen forklarte for politiet at han øvelseskjørte. Samtidig var han blitt fratatt førerkortet tidligere.

  – Ved siden av ham satt hans kone som en omtrent like gammel. Hun hadde riktignok førerkort, men det er ikke slik at man kan øvelseskjøre etter at man har blitt fratatt sertifikatet, sier Laukeland til BA.

  Han fikk beskjed om at dette ikke var lov.

 • 15. desember09:57 av Adrian Nyhammer Olsen

  Ber om fire år for voldtekt av kvinne (19)

  FENGSEL: Førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen (i midten) ber om fire års fengsel for mannen. Til venstre er bistandsadvokat Arild Dyngeland, til høyre forsvarer Johan Eide.
  FENGSEL: Førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen (i midten) ber om fire års fengsel for mannen. Til venstre er bistandsadvokat Arild Dyngeland, til høyre forsvarer Johan Eide.
  Ørjan Deisz

  Den 42 år gamle mannen som er tiltalt for voldtekt av en 19 år gammel jente i Bergen sentrum i mai i år bør få fire års ubetinget fengsel. Det mener førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen.

  – Fire år er normalstraffen for voldtekt ved samleie, sier Stolt-Nielsen.

  De to møttes på en kiosk i Bergen sentrum, natt til 21. mai i år. Kvinnen har forklart at hun følte seg ukomfortabel da hun snakket med ham, og at hun i panikk ble med ham hjem. Den angivelige voldtekten skal ha skjedd hjemme hos mannen. Han nekter straffskyld, og mener det var frivillig sex. 

 • 15. desember05:26 av Anne Elin Hovden

  Slagsmål i sentrum

  Politiet rykket kl 01.14 i natt ut etter melding om slagsmål ved et utested i Chr Michelsens gate. Fem-seks ungdommer i begynnelsen av 20-årene var involvert. En av dem måtte til legevakten, men vedkommende skal ikke ha blitt alvorlig skadet. Det er uklart hva som var bakgrunnen til slossingen, opplyser operasjonsleder Arve Samsonsen ved Vest politidistrikt.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende