18:31:57Krim og hendelserdirekte

Tips oss: Ring 02211 eller send SMS/MMS til 2211. Send e-post til tips@bt.no
Festet innlegg
Publisert 12. oktober kl 19:45

Pågrep etterlyst mann ved Coop Extra

Kvart over syv, torsdag kveld, pågrep politiet i Bergen en mann ved Coop Extra Fjøsangerveien. 

- En sivil patrulje trodde de kjente igjen føreren av en grå BMW og stoppet bilen. Mannen viste seg å være en vi har etterlyst, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Knut Dahl-Michalsen. 

Mannen i 30 årene er etterlyst for å ikke møtt opp for soning av en rekke bøter. Blant annet er han stoppet flere ganger for å kjøre uten førerkort. 

- Han er nå tatt med til arresten og så får vi finne en plass til han slik at han får sonet bøtene sine, sier Dahl-Michelsen. 

- Hvor mye mannen skylder er jeg ikke sikker på, men det er nok en hel del. 

Siste innlegg

 • 08:38 av Einar Aarre

  Mange slagsmål

  Mye fyll, mye bråk og mange slagsmål. Slik var natt til søndag i og rundt Bergen sentrum natt til søndag, ifølge politiets journaler. Fem personer måtte overnatte i arresten. 

  Klokken 04.45  rykket politiet ut til Paradis der en 43-åring hadde gått amok og angrepet en taxisjåfør. Mannen hoppet opp på taxien og knuste frontruten. Da politiet kom til stedet hadde mannen gått videre til sin hjemmeadresse. Politiet oppsøkte mannen i leiligheten, og tok han med til politihuset. I leiligheten fant politiet også narkotika.

  Tidligere på kvelden ble en mann satt i arresten etter å ha knust vindusruter i Nubbebakken. På Fotballpuben ble en mann tatt hånd om etter å ha havnet i krangel både med betjeningen og politiet, og nektet å forlate lokalet.

  På Zachariasbryggen opptrådte en gjest truende mot vekterne, og nektet å dra hjem, slik politiet ba om. Også han havnet i arresten og vil bli anmeldt for trusler.

  En person ble slått ned i Magnus Barfots gate i Bergen ved 04-tiden. Gjerningspersonen sprang fra stedet. Den fornærmede fikk tilsyn av ambulanse på stedet.

 • 07:19 av Einar Aarre

  Berget opp av Vågen

  HAVNET I SJØEN: To personer måtte berges opp fra havnebassenget i natt.
  HAVNET I SJØEN: To personer måtte berges opp fra havnebassenget i natt.
  REMI PRESTTUN

  En mann og en kvinne ble rundt klokken 04 berget opp av sjøen ved Zachariasbryggen i Vågen. Mannen skal ha vært tilsynelatende livløs da han ble tatt hånd om, og helsepersonell satt i gang  hjerte og lungeredning. Mannen fikk pust og puls tilbake, og ble fraktet med ambulanse til Haukeland universitetssykehus.

  Kvinnen var uskadd. Hun hadde hoppet i sjøen for å berge mannen.

  Både politi, brannvesen og helseteam deltok i redningsarbeidet. Den var en stund usikkerhet om det også var andre personer i sjøen.  Dykkere gjorde søk i området,  men uten resultat.

 • 01:03 av Mats Arnesen

  Mann (30) slo etter ansatte, kunder og vektere

  En 30 år gammel mann slo etter ansatte, kunder og vektere da han ble tatt for forsøk på tyveri i 23.15-tiden lørdag kveld. Hendelsen fant sted på 7-Eleven på Torget.

  Mannen ble pågrepet og satt i arrest, opplyser Vest politidistrikt på Twitter. 

 • 15. desember10:47 av Jon Tufto

  Mann (80) sa han øvelseskjørte

  Torsdag ettermiddag stoppet politiet en bil i Arna.

  - Bak rattet satt en 80 år gammel mann, sier politioverbetjent Endre Laukeland ved Bergen nord politistasjon til BA.

  Avisen skriver at mannen forklarte for politiet at han øvelseskjørte. Samtidig var han blitt fratatt førerkortet tidligere.

  – Ved siden av ham satt hans kone som en omtrent like gammel. Hun hadde riktignok førerkort, men det er ikke slik at man kan øvelseskjøre etter at man har blitt fratatt sertifikatet, sier Laukeland til BA.

  Han fikk beskjed om at dette ikke var lov.

 • 15. desember09:57 av Adrian Nyhammer Olsen

  Ber om fire år for voldtekt av kvinne (19)

  FENGSEL: Førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen (i midten) ber om fire års fengsel for mannen. Til venstre er bistandsadvokat Arild Dyngeland, til høyre forsvarer Johan Eide.
  FENGSEL: Førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen (i midten) ber om fire års fengsel for mannen. Til venstre er bistandsadvokat Arild Dyngeland, til høyre forsvarer Johan Eide.
  Ørjan Deisz

  Den 42 år gamle mannen som er tiltalt for voldtekt av en 19 år gammel jente i Bergen sentrum i mai i år bør få fire års ubetinget fengsel. Det mener førstestatsadvokat Eirik Stolt-Nielsen.

  – Fire år er normalstraffen for voldtekt ved samleie, sier Stolt-Nielsen.

  De to møttes på en kiosk i Bergen sentrum, natt til 21. mai i år. Kvinnen har forklart at hun følte seg ukomfortabel da hun snakket med ham, og at hun i panikk ble med ham hjem. Den angivelige voldtekten skal ha skjedd hjemme hos mannen. Han nekter straffskyld, og mener det var frivillig sex. 

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende