00:31:34Krim og hendelserdirekte

Tips oss: Ring 02211 eller send SMS/MMS til 2211. Send e-post til tips@bt.no
Festet innlegg
Publisert 12. oktober kl 11:09

Vurderer internasjonal etterlysning av savnet 29-åring

SAVNET: Alexander Holsen (29) er savnet fra Os. Han ble sist sett 4. oktober.
SAVNET: Alexander Holsen (29) er savnet fra Os. Han ble sist sett 4. oktober.
PRIVAT

Politiet leter fortsatt etter Alexander Holsen (29), som er savnet fra Os. Han hadde sist kontakt med familien sin 4. oktober

- Det er som å lete etter nålen i høystakken. Vi har gjort søk i teig og landskap i Os, og vil starte med finsøk med hunder. Vi vurderer også om vi skal gå ut med en internasjonal etterlysning, sier lensmann i Os, Oddbjørn Dyrdal. 

Det er ingen elektroniske spor etter Holsen, og passet hans er funnet.

Politiet tror at Holsen enten har vært utsatt for en ulykke, eller bevisst har forsvunnet. De er interessert i opplysninger om hvem Holsen omgikk og hvor han vanket, også i tiden før forsvinningen, samt opplysninger om fremtidsplaner. Holsen beskrives som 168 cm høy, med normal kroppsbygning, kort mørkeblondt hår og lys hud. 

Siste innlegg

 • i går10:32 Ørjan Torheim

  63-åring funnet med hodeskader: Politiet ble kontaktet av nøkkelvitne

  FUNNET HER: Mannen (63) ble søndag kveld funnet med alvorlige hodeskader i nærheten av terminalbygget på Strandkaien i Bergen.
  FUNNET HER: Mannen (63) ble søndag kveld funnet med alvorlige hodeskader i nærheten av terminalbygget på Strandkaien i Bergen.
  Fred Ivar Utsi Klemetsen (arkiv)

  Onsdag etterlyste politiet vitner, etter at en 63 år gammel bergensmann i helgen ble funnet med alvorlige hodeskader på Strandkaien.

  Politiet visste ikke hva som hadde skjedd, og de kunne ikke utelukke vold. Etter at vitner ble etterlyst, ble politiet kontaktet av en kvinne som hadde sett 63-åringen i forkant av at han ble funnet.

  Politioverbetjent Jannike Bremar Johannessen sier dette vitnet så at mannen falt.

  - Ifølge vitnet var det ikke noen andre personer i området. Måten han falt på, er også forenlig med skadene han fikk. Alt tyder på at dette var en ulykke, sier Johannessen.

  Politiet kommer dermed ikke til å gjøre mer med saken, med mindre det skulle komme andre opplysninger.

 • i går07:48 Arne Edvardsen

  Eier ble truet med kniv da han overrasket biltyv

  Ved 0620-tiden fredag morgen ble eieren av en Ford Transit Connect truet med kniv da han fant igjen sin stjålne bil ved Melkeplassen.

  - Eieren oppdaget bilen som ble stjålet for noen dager siden. Han prøvde å stenge bilen inne i en blindvei. Da hoppet et par personer ut av bilen. Den ene truet eieren med kniv, sier operasjonsleder Lars Geitle.

  Fører og passasjer klarte deretter å stikke av til fots.

  - Mannen som kom ut av bilen og truet med kniv, hadde på seg mørke klær og var iført en rundt hatt med brem. Vi leter nå etter biltyven i området. Politi og hunder er med i jakten, sier Geitle.

 • i går06:05 Arne Edvardsen

  Drosjesjåfør skadet etter slåsskamp med to 18-åringer

  Det kom til håndgemeng etter at en taxisjåfør hadde kjørt to 18-åringer til Flaktveit natt til fredag. 

  - Ifølge drosjesjåføren (37) var de to passasjerene ruset og ikke i stand til å betale for seg etter byturen. En påfølgende krangel endte med slåssing, sier operasjonsleder Frode Kolltveit.

  Han sier at det er sprikende forklaringer om hva som skjedde. 18-åringene skal ha gitt uttrykk for at taxisjåføren hadde provosert dem.

  - Sjåføren ringte til politiet straks etter at mennene hadde forlatt stedet. Han fikk et kutt over øyet etter håndgemeng inne i og utenfor bilen, sier operasjonslederen.

  De to mennene ble pågrepet av politiet klokken 03.50. Hjemme hos den ene av dem ble det funnet mindre mengder narkotika.

  Sjåføren har anmeldt de to mennene. Han ble tilsett på stedet av ambulansepersonell. Ingen er satt i kasjotten etter hendelsen.

  Politiet melder for øvrig om en 41 år gammel promillekjører som ble tatt i Steinsvikvegen ved 01-tiden i natt. Han ble fremstilt for blodprøve etter rutinekontroll.

 • torsdag16:14 Per Lindberg

  Dømt for trygdesvindel

  En 26 år gammel mann er dømt for Nav-bedrageri for 102.966 kroner.

  Fra januar til april 2014 leverte han inn meldekort til Nav og fikk utbetalt dagpenger fordi han angivelig var arbeidsledig, men mannen arbeidet likevel i perioden.

  Nå er han dømt til betinget fengsel i 30 dager.

 • torsdag10:03 Per Lindberg

  Dømt for narkotika og politivold


  Mannen ble pågrepet i august 2015 på Møhlenpris og slo da en politimann.

  Han er nå dømt for dette, samt oppbevaring av 239 gram amfetamin/metamfetamin, 189 gram cannabis og 804 tabletter med narkotisk innhold og narkotikasalg for minst 12.500, fremgår det av en dom fra Bergen tingrett. Mannen er tidligere dømt.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende