17:46:35Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Publisert 14. september kl 12:13

Tatt i 137 km/t på Stord

En 23 år gammel mann er dømt for å ha kjørt i 137 km/t på Stord om kvelden 4. juli i år. Fartsgrensen på stedet var 80 km/t.

Han ble tatt av politiet da han kjørte forbi en annen i en tunnel.

Nå er han dømt til fengsel i 14 dager, og han mister førerkortet i åtte måneder. Han må avlegge førerprøven på ny, fremgår det av en dom fra Sunnhordland tingrett.

Siste innlegg

 • 07:56 av Einar Aarre

  Festing gikk over styr

  Politiet rykket ved 01-tiden i natt ut til Skuteviken etter meldinger om mye støy fra en fest. Da tok det ikke lang tid før festen ble avsluttet.

  En times tid senere fikk politiet melding om støy fra to hotellrom i sentrum. Også her var det full fest, men også denne festen ble raskt avsluttet av politiet. 

 • 07:43 av Einar Aarre

  Slo mann som lå nede

  Politiet rykket ved 03-tiden i natt ut til Veiten der to menn ble sett mens de slo løs på en annen mann som lå på fortauet. Mannen skal ha blitt påført slag og spark.

  Vitnene fulgte med hvor de to gjerningsmennene gikk etter hendelsen, og da politiet kom klarte de å oppspore disse. De to er mistenkt for kroppskrenkelse, og måtte tilbringe natten i arresten.

  Det er ikke klart hvor store skader offeret ble påført.

   

 • i går09:33 av Cathrine Krane Hansen

  Innbrudd i katamaran

  FOTO: Einar Aarre
  FOTO: Einar Aarre

  Lørdag morgen oppdaget mannskapet på "Rygerkatt" at det var begått innbrudd i passasjerbåten.

  - Innbruddstyvene hadde ødelagt låsen i en dør og brutt opp en safe. Vi vet foreløpig ikke hva de har tatt med seg. Innbruddet må ha skjedd mellom klokken 20 fredag kveld og på morgenkvisten lørdag, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt.

  Båten ligger ved Strandkaien, der en politipatrulje gjør undersøkelser før den skal videre klokken 10 med turister til Modalen. 

  Politiet har også fått melding om skade på låssylinder ombord på M/S Frøya. Den ligger også fortøyd på Strandkaien. Gjerningsperson(er) har ikke kommet seg inn i denne båten. Innbruddet ble oppdaget av mannskapet på båten

  Politiet ber eventuelle vitner ringe 02800.  

 • i går07:28 av Einar Aarre

  Slått i hodet med flaske

  En mann i 50-årene ble i morges fraktet til Haukeland universitetssykehus med hodeskader etter å ha blitt slått med en flaske.

  Episoden skal ha skjedd i en leilighet på Melkeplassen, og politi og helsepersonell ble tilkalt like over klokken 05.

  En mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha slått vedkommende.

 • 19. januar10:14 av Ørjan Torheim

  18-åring pågrepet igjen etter maskert våpenran av Bunnpris i Fyllingsdalen

  FOTO: Privat / Bunnpris

  Søndag kveld i 22-tiden ble Bunnpris-butikken i Ture Nermannsvei i Fyllingsdalen i Bergen ranet av to gjerningsmenn utstyrt med «en form for gevær».

  I etterkant etterlyste politiet vitner til en tohjuling som kan ha blitt brukt av gjerningsmennene. De to, begge maskerte, skal ha fått med seg kontanter. BA skrev mandag at en 18-åring var pågrepet.

  Etterforskningsleder Svein Føllesdal bekrefter at 18-åringen først ble løslatt, angivelig etter noen dager, men at han nå er arrestert på ny. Politiadvokat Silje Solheim sier den unge mannen ble pågrepet torsdag kveld. Fredag ber hun Bergen tingrett om å sette 18-åringen fire uker i varetekt.

  - Han er ikke siktet for nye, straffbare forhold. Jeg kan ikke si mer om saken. Vi baserer fengslingen på fare for at bevis blir ødelagt.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende