03:52:38Krim og hendelserdirekte

Tips oss: Ring 02211 eller send SMS/MMS til 2211. Send e-post til tips@bt.no
Festet innlegg
Publisert 13. september kl 05:26

Bråk i sentrum og tagging på Tinghuset

En person i 30-årene ble satt i fyllearresten og to personer i 20-årene ble bortvist fra sentrum etter å la laget bråk utenfor et utested i  Christian Michelsens gate i Bergen i natt. Hendelsen skjedde i 03-tiden. - Det var masse folk og amper stemning. Men litt uvisst hva de var så sinte for, sier operasjonsleder Lars Geitle ved Vest politidistrikt.

Politiet pågrep også en jente i slutten av 20-årene i 04.30-tiden på Tårnplass. En melder hadde observert en person som tagget på Tinghuset, og politiet pågrep en jente på stedet. 

Siste innlegg

 • Tre i arresten etter bråk

  Politiet i Bergen har hatt en relativt rolig natt til lørdag uten alvorlige hendelser eller voldsepisoder. - Tre personer er i satt i drukkenskapsarresten. Det er personer som har vært involvert i bråk og knuffing i sentrum, opplyser operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt.

  En gammel kjenning av politiet er dessuten satt i varetekt i forbindelse med et bilinnbrudd, sier Geitle.

 • Stanset med en bossekk full av sigaretter

  Utrykningspolitiet stanset like etter klokken 17 fredag ettermiddag et polsk kjøretøy på E16 ved Takvam. Bilen inneholdt både sprit og sigaretter.

  – Foreløpig er det ikke kjent hvor stor mengden er, men det er nok til at vi oppretter en sak mot mannen. Det skal blant annet være snakk om en bossekk med sigaretter, sier operasjonsleder Frode Kolltveit. 

  Politiet opplyser at den mannlige føreren (41) var alene i bilen da UP kontrollerte kjøretøyet. Føreren er arrestert.

 • Amerikaner savnet i Rosendal

  SØK: Torsdag bisto et politihelikopter i søket etter en mann som har vært savnet siden forrige måned.
  SØK: Torsdag bisto et politihelikopter i søket etter en mann som har vært savnet siden forrige måned.
  2211-tipser

  Politiet i Kvinnherad fikk denne uken en bekymringsmelding fra den amerikanske ambassaden. En 57 år gammel amerikaner har ikke gitt livstegn fra seg siden 26. august.

  Da sjekket han ut fra et hotell i Rosendal. Mannen var på en kort norgesferie, men alle spor stopper i Kvinnherad.

  - Vi vet at han har snakket med folk og fortalt at han ønsket å gå tur i området. Leiebilen han plukket opp i Bergen står fremdeles igjen i Rosendal, sier politioverbetjent Sigurd Børven ved Kvinnherad lensmannskontor.

  Torsdag søkte et politihelikopter etter den savnede. Helikopteret er i Bergen i forbindelse med sykkel-VM, men hadde ledig kapasitet. Politiet frykter at mannen er død, men har ingen grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt.

  - Vi søker etter en antatt omkommet person. Det har ikke vært aktivitet på kortet hans etter at han forsvant, sier Børven.

  Det er planlagt nye søk til uken.

 • Vinglesjåfør fikk telefon fra politiet: - Jeg holdt på å krydre pizzaen

  Tidlig fredag morgen fikk politiet i Bergen vest melding om to sjåfører som skal ha kjørt vinglete.

  Den ene mannen, i 70-årene, ble stoppet ved Varden i Fyllingsdalen og hadde alt på stell.

  Det hadde for så vidt den andre sjåføren, også. Han ble observert i Knappetunnelen, retning Kokstad, men politiet fikk ikke tak i ham på stedet. I stedet kontaktet de ham på telefon i etterkant.

  Da forklarte sjåføren at vinglekjøringen ikke skyldtes mobilbruk, men at han «holdt på å krydre pizzaen sin».

  - Han krydret pizza mens han kjørte?

  - Det er i hvert fall det som står i loggen, sier politiførstebetjent Andreas Høynes Hagenes ved Bergen vest politistasjon.

 • Mistenkt garasjetyv tatt på Nesttun

  En 34 år gammel mann ble i 01.30-tiden i natt pågrepet i Tryms veg på Nesttun. Politiet ble tipset om at mannen lusket rundt i området og trolig stjal fra garasjer. 34-åringen bar på en sekk som inneholdt diverse gjenstander da han ble tatt, skriver politiets operasjonssentral.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende