09:09:18Krim og hendelserdirekte

Festet innlegg
Tiltalt etter at sønn (2) døde
13. september kl 00:52av Christian Nicolaisen
Privat
Privat
FOTO: ÅSTED: Politi, ambulansepersonell og lege rykket ut til denne leilighetsgården 12. oktober 2015. Nå er et foreldrepar tiltalt for uaktsomt drap etter at deres to år gamle gutt døde av medisinforgiftning.

For snart to år siden ble en to år gammel gutt funnet død i en leilighet i Årstad bydel.

Etterforskningen viste raskt at gutten døde etter å ha fått i seg farens LAR-medisin. Nå har Statsadvokatene i Hordaland tatt ut tiltale mot guttens foreldre, en mann og en kvinne, begge 27 år gamle.

Det skriver NRK Hordaland onsdag kveld.

– Vi har tatt ut tiltale mot foreldrene til toåringen for ved uaktsomhet å ha forvoldt sønnens død, sier statsadvokat Elisabeth Deinboll til NRK.

Foreldrene nekter straffskyld.

Siste innlegg

 • 05:32 av Arne Edvardsen

  Sparket i taxi og slo kvinne

  En 20 år gammel mann ble satt i arresten etter at han ved 02.30-tiden skal ha stjålet en veske, sparket i en taxi og knust et lys på taxien, samt slått til en kvinne. Hendelsen fant sted i Veiten. Politiet følger opp forholdet, melder Vest politidistrikt på Twitter.

  Rundt samme tidspunkt ble en 23 år gammel mann satt i drukkenskapsarresten etter ordensforstyrrelse ved Puddefjorden.

  - Mannen fikk først et pålegg om å komme seg hjem. Deretter ble han pågrepet gående midt i veibanen på Puddefjordsbroen, sier operasjonsleder Terje Magnussen.

 • i går23:12 av Malene Indrebø-Langlo

  Kvinne forsøkt ranet med sverd

  FOTO: PER LINDBERG

  Klokken 22.13 ringte en kvinne politiet og fortalte at hun var forsøkt ranet av en mann da hun ventet på bussen i Helgenes gate i Sandviken. 

  – Mannen som satt ved siden av henne trakk plutselig en lang kniv, eller et sverd, og ba henne om penger, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Lars Geitle.

  Politiet rykket ut med flere patruljer. 

  – Vi fikk en god beskrivelse av den antatte gjerningsmannen og søkte igjennom områder. Vi snakket også med flere vitner, sier Geitle. 

  De fant mannen, en 32 år gammel kjenning av politiet, i nærheten av gjerningsplassen. 

  – Pågripelsen gikk helt udramatisk. Han er nå tatt med i arresten, og senere avhøre ham, sier Geitle. 

 • i går08:46 av Cathrine Krane Hansen

  Brann i Bekkjarvik

  I åttetiden søndag morgen ble det varslet om brann i Sjøtroll sitt administrasjonsbygg i Bekkjarvik.

  - Sprinkelanlegget tok det meste av brannen før røykdykkerne kom. Brannen er nå slukket, men det er mye vann der. Det blir nok en kraftig vannskade i det store bygget, sier Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen. 

  Brannen ble varslet av en mann som skulle på jobb søndag morgen.

  - Han oppdaget røyk fra bygget og hørte at det sildret vann på innsiden, og varslet brannvesenet, sier Drotningsvik.

 • i går00:15 av Malene Indrebø-Langlo

  18-åring køyrde i rusa tilstand i Florø

  Laurdag kveld mista ein 18 år gammal mann førarkortet i Florø då han blei stoppa, mistenkt for å køyre bil i rusa tilstand. 

  – Mannen blei stoppa i Nybøvegen i Florø og skal ha køyrd påverka av narkotika. Førarkortet blei kverrsett på staden og mannen er tatt med til legevakta, seier operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Stein Rune Halleraker.  

 • 17. februar21:02 av Malene Indrebø-Langlo

  Kvinne (34) pågrepet for vold mot politimann

  Lørdag kveld, klokken 19.57, rykket politiet ut til Askøy, da en kvinne i midten av 30-årene nektet å betale for en drosjetur. 

  – Patruljen rykket ut til en busslomme på Kleppestø. Der fant de en dame som var lite medgjørlig og svært beruset, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Lars Geitle. 

  Kvinnen gikk videre til angrep på både politi og taxisjåfør. 

  – Kvinnen skal ha sparket en politimann, og er nå pågrepet og innsatt i arrest. Hun vil bli siktet for vold mot offentlig tjenestemann. 

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende