11:19:41Krim og hendelserdirekte

Tips oss: Ring 02211 eller send SMS/MMS til 2211. Send e-post til tips@bt.no

Siste innlegg

 • Mann kom seg selv ut fra brann i enebolig i Lindås

  Klokken 10.34 tirsdag fikk brannvesenet melding om brann i en enebolig i Sjosidevegen i Lindås, ikke langt unna Knarvik. Røykdykkere ble satt inn.

  - Det har vært åpne flammer i tilknytning til en kaffetrakter. Det spredte seg videre til en vinduskarm, og det ble mye røyk. Det var én mann i boligen. Han meldte selv fra og kom seg ut for egen maskin, sier vaktkommandør Arne Corneliussen ved 110-sentralen for Hordaland.

  Corneliussen er foreløpig litt usikker på skadeomfanget.

  - Basert på tilbakemeldingene virker det ikke som om det er store skader. Det kan være mannen blir hjemløs en liten stund, men det kan også være at han får flytte inn igjen i dag.

 • Tiltalt fra barnehage stiller i retten

  Mandag ble 33-åringen fraktet til legevakten etter at rettssaken mot ham begynte. Han arbeidet i flere bergensbarnehager og er tiltalt for overgrep mot syv gutter.

  Mandag ble retten hevet fordi mannen hadde behov for legetilsyn. 33-åringen fikk legehjelp og er altså tilbake i rettssalen tirsdag. Nå spilles det av avhør av en gutt som han innrømmer å ha forgrepet seg på i en barnehage våren 2014.

 • Stor leteaksjon etter kvinne (71) i Vaksdal

  Kvinnen antas å ha gått hjemmefra i 14-15-tiden mandag, på vei til et pensjonisttreff i Dale, i Vaksdal kommune i Hordaland.

  - Der dukket hun aldri opp, sier operasjonsleder Morten Rebnord i Vest politidistrikt.

  71-åringen oppgis å være i god fysisk form. Barna hennes etterlyste moren i 23-tiden mandag. Nå pågår en større leteaksjon. Sea King-helikopter, 13 mannskaper fra Røde Kors, to ekvipasjer fra Norske Redningshunder, Norsk Folkehjelp og frivillige - inkludert kvinnens pårørende - deltar i søket.

  - Det er vanskelig å si hva som har skjedd. Hun liker ifølge familien å gå tur langs veien, men hun kan også ha gått noen stier oppover i terrenget. Vi er interessert i observasjoner fra publikum, sier Rebnord.

  Savnede er cirka 170 cm. høy, har brunt, kort hår og lilla briller. Det er ukjent hvilke klær hun hadde på seg.

 • Væpnet aksjon i Loddefjord

  Mandag kveld fikk politiet melding om at en 17 år gammel jente skal ha blitt siktet på med et våpen. Det skriver BA.

  Ifølge politiet har 17-åringen forklart at hun kjørte på moped forbi Vadmyra skole da hendelsen skjedde.

  Politiet rykket ut med flere væpnede patruljer.

  – Vi møtte på en gjeng ved Vadmyra skole. De hadde tre tohånds luftvåpen. En 25 år gammel mann på stedet sier han eier disse, sier operasjonsleder Lars Geitle til avisen.

  Politiet sier at det foreløpig kan virke som om gjengen drev og tullet, og at de ikke ønsket å skremme med hensikt. Geitle påpeker samtidig at dette er svært ubetenksomt, og at det på avstand er umulig å se om våpnene er ekte eller falske.

 • Fana-gutt (16) stakk fra politimotorsykkel. Men høyt oppe fulgte VM-politiet med.

  Politiet i Fana har hatt litt å gjøre i VM-helgen.

  Blant annet fikk politihelikopteret, satt inn i forbindelse med sykkel-VM, avgjørende betydning i jakten på en ung motorsyklist.

  Det var lørdag kveld i 20-tiden at unggutten (16) ble observert kjørende på en motorsykkel fra Krambua mot Paradiskrysset.

  - Han manglet skilt eller kjørte med falske skilt; det er litt uklart i loggen, sier Bård-Tore Norheim.

  En politimotorsykkel fulgte etter, men mistet gutten av syne. Mannskapene i politihelikopteret fanget imidlertid opp hva som skjedde på bakken. De kunne så følge guttens ferd helt til Nesttun-området.

  Politiet oppsøkte 16-åringen i et bolighus. Han ble anmeldt og fratatt førerkortet.

  - Han vil bli fulgt opp av politiets ungdomsseksjon, sier Norheim.

Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende