06:16:52Krim og hendelserdirekte

Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • i går12:16 av Paul Andre Sommerfeldt

  Stor vannlekkasje i Samnanger 


  FOTO: Samnanger brannvesen

  Brannvesenet har rykket ut til en større vannlekkasje i tekstilfabrikken til Samnanger fabrikker. 


  Ifølge vaktkommandør Jan Ove Haga i 110-sentralen skyldes lekkasjen at sprinkleranlegget har blitt utløst i løpet av natten.   - Det er ca 200 kvadratmeter gulvflate som er dekket av vann, med rundt 4 cm høyde på vannet. Vi er redde for at vannet skal gå gjennom taket, og spre seg til et større lager i etasjen under, sier Haga. 


  Brannvesenet er på stedet og har satt inn vannsugere og tørkevifter. 
 • i går06:28 av Paul Andre Sommerfeldt

  Kranglet og sloss ved Veiten   Én person ble pågrepet og satt i arresten etter krangel og slosskamp mellom flere personer ved Veiten i sentrum av Bergen natt til søndag. Politiet rykket ut til stedet rundt klokken 02.45. 


  Operasjonsleder Hans-Eirik Thue kan melde at det har vært mye folk i sentrum i natt, og en del uroligheter.   - Men det har gått ganske greit i forhold til hvor mye folk som var ute, sier Thue. 


 • i går06:21 av Paul Andre Sommerfeldt

  Laget krøll på bussen og stjal skilter  Politiet måtte natt til søndag rykke ut til en mann som laget problemer på en buss i Åsane. 


  - Han fikk tilbudet om å bli kjørt hjem til Arna, men begynte deretter å stjele skilter etter at politiet kom til stedet, sier operasjonsleder Hans-Eirik Thue. 


  Mannen er i 30-årene og ble brakt inn i arresten ettersom han ikke fulgte opp politiets tilbud. 


 • i går06:12 av Paul Andre Sommerfeldt

  Ble slått med knust flaske i ansiktet  Politiet rykket klokken 02.15 natt til søndag ut til Christian Michelsens gate i Bergen, der det hadde oppstått en slosskamp mellom 10-20 personer.
  - En person ble slått med en knust flaske i ansiktet. Fornærmede ble fraktet til legevakten i ambulanse med kuttskader, opplyser operasjonsleder Hans-Eirik Thue i Vest politidistrikt.


  Politiet har pågrepet en gjerningsperson i 20-årene, som nå sitter i arresten. 


 • 18. august21:16 av Trygve Opheim

  Turgåeren er funnet


  - Han er akkurat gjort rede for. Han blir tatt med til Ål for en sjekk, men virker i fin form. Vi har ikke fått noe forklaring på hva som har skjedd, sier Andreas Bull i HRS. 


  Turgåeren ble først meldt savnet i området rundt Heinseter Fjellstue på Hardangervidda. 


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende