03:20:10Krim og hendelserdirekte

Siste innlegg
Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!
Send melding
 • av Lars Kvamme
  i går21:19

  Person falt i Sørfjorden


  110-sentralen i Hordaland meldte på Twitter kl 21.12 at en person hadde havnet i sjøen ca. 70 meter fra land ved Eitrheimsvegen i Odda. Personen skal ha falt ut av en båt. Like etter var personen bekreftet ilandsteget, og vedkommende skal ha vært alene i båten. • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går06:25

  Rykket ut til trusler ved Korskirken   Klokken 03.15 natt til lørdag rykket politiet ut til området Korskirken etter at en 22 år gammel mann skal ha kommet med trusler mot en annen person. 
  - Det var flere personer involvert, der den ene satte seg opp og ble vanskelig. Han ble tatt inn, og det ble funnet narkotika på mannen, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt.  


  22-åringen blir anmeldt for trusler, besittelse av narkotika og hindring av offentlig tjenestemann. 


 • av Paul Andre Sommerfeldt
  i går06:16

  Mann knakk nesen under slåsskamp   Klokken 01.00 natt til lørdag barket to menn på 24 og 39 år sammen i Vaskereleven i sentrum av Bergen. Det endte med at den ene av mennene fikk en knekt nese. Vedkommende ble kjørt til legevakten. 
  - Politiet har vært på stedet og snakket med dem, sier operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt. 


  Politiet har opprettet anmeldelse for kroppsskade.  • av Anders Haga
  19. oktober14:29

  Lettet over henleggelse


  Den daglige lederen ved Krisesenteret for Bergen og omegn fikk denne uken beskjed om at politisaken var henlagt.


  I august ransaket politiet lokalene til Krisesenteret i Bergen, etter at en ansatt mente seg utsatt for et datainnbrudd. Den daglige lederen fikk status som siktet i saken, som er rutinemessig i slike saker. Denne uken ble det kjent at statsadvokatene henla straffesaken med begrunnelsen at "intet straffbart forhold anses bevist".


  - Jeg har ikke hatt lyst til å kommentere saken mens den ble behandlet, og nå er politisaken heldigvis ferdig. Intet straffbart forhold hadde funnet sted. Og det er en enorm lettelse, det har vært en stor påkjenning, sier den daglige lederen til BT.


 • av Ørjan Torheim
  19. oktober14:24

  29 sjåfører fikk svi i UP-kontroll  Vest politidistrikt melder på Twitter om en fartskontroll i Røldal i regi av Utrykningspolitiet (UP).


  I kontrollen fikk i alt 29 sjåfører et dyrt møte med politiet, opplyser ordensmakten.


  Kontrollen var i en 50-sone, og den høyeste farten ble målt til 73 km/t.


  - I en annen kontroll i Røldal i september, i 60-sonen, ble 38 sjåfører tatt. Det er generelt mange overtredelser når vi stiller oss opp på E134 i Røldal- og Haukeli-området, sier leder Terje Oksnes i UP-distrikt Vest.


  Oksnes har ikke nærmere opplysninger om den siste kontrollen, men sier at den må ha blitt avholdt på E134.


Vis flere

Les også

  Siste nytt fra Bergens Tidende