Kjendis-alarm!

Sjekk kven som køyrde over Tysnes, lokket Tysnesbladet på nett hin dagen.

Publisert Publisert

Foto: SKJERMDUMP FRA TYSNESBLADET.NO

iconDenne artikkelen er over to år gammel

Vi journalister tror folk er opptatt av de rareste ting. Og ingen hendelse er for liten til å bli en nyhetssak. Jeg kom til å tenke på dette da jeg hadde lest artikkelen på tysnesbladet.no.

«Verdsstjerner innom på Tysnes», slo lokalavisen fast i overskriften. Artikkelen var ledsaget av et bilde som viste to høye, mørke busser på fergekaien på Våge.

«Tysdag føremiddag køyrde Nico & Vinz over Tysnes i to luksusbussar», kunne vi lese i ingressen. Avisens ivrige reporter hadde til og med vært bortom bussene og banket på. Verdensstjernene lå dessverre og sov.

Men selv om ingen faktisk hadde sett Nico & Vinz på øyen, ble det en nyhetssak av at de hadde vært der. Den fikk både delinger og kommentarer på Facebook.

Min svigerfar er ivrig leser av Vikebladet, en lokalavis på Sunnmøre. I slutten av oktober for to år siden hadde avisen denne tittelen på nettsiden sin:

Justin Bieber flaug over Sunnmøre

Det canadiske ungpikeidolet Bieber hadde spilt i Oslo kvelden før, og ifølge nettstedet Flightradar24 hadde flyet hans tatt veien over Sunnmøre før ferden gikk videre utover Norskehavet.

«Det er uvisst om Justin Bieber såg ut gjennom vindauget då han passerte Sunnmøre i ei høgde på 40.000 fot», rapporterte Vikebladet.

«Men han hadde i alle fall høve til å sjå lysa frå Hareid dersom skydekket ikkje var alt for tett», slo Vikebladets lokalpatriotiske reporter fast!

Publisert