Bekjennelser fra en Trump-junkie

Hva skal jeg med kunnskap om guvernørvalget i Virginia?

Publisert Publisert

AVHENGIGHETSSKAPENDE: President Donald Trump. Foto: Alex Brandon / TT / NTB scanpix

  1. Leserne mener

Jeg har slitt med det lenge. Det evinnelige suget. Avhengigheten som gjør at jeg ikke får sove uten dosen min. Det hender jeg går omveier hjem for å sikre stimuliet. Nikotinavhengige vil kjenne seg igjen, men dette handler ikke om nikotin.

Det begynte tidlig i presidentvalgkampen, men jeg trodde sluttdatoen var satt ved valgdagen. Ett år etter er jeg fremdeles en ekte Trump-junkie. Det har gått så langt at jeg sitter med totalt meningsløs detaljkunnskap om guvernørvalget i Virginia(!).

Jeg er betalende abonnent på New York Times og Washington Post. På Twitter scroller jeg meg forbi norske politikere og journalister. Hva har de å tilby meg når jeg er på leting etter synsing om etterforskningen til Robert Mueller?

Podkastene er det verste. Musikk sluttet jeg å høre på for lenge siden. Jeg har bare tid til The Daily, Pod Save America, Fivethirtyeight, Nerdcast og diverse opptak fra CNN. Hjemme ser jeg klipp fra talkshowene til Stephen Colbert og Seth Meyers. Tidvis krydres dagene med klipp fra Morning Joe på MSNBC.

Dette kunne fått store konsekvenser på hjemmebane, men heldigvis er min kone også delvis hektet. Derfor godtar hun at jeg starter og avslutter dagene på lite romantisk vis, med fjeset dypt plantet i mobiltelefonen.

Det hadde kanskje vært greit om Trump ble kastet snart. Om ikke for verdensfreden, så i alle fall slik at jeg får hverdagen tilbake. Men jeg gruer meg til abstinensene.

TRUMP-JUNKIE: Eivind Fondenes er journalist i BT og Trump-junkie. Foto: Bjørn Erik Larsen

Publisert