Stortinget tar ansvar i koronakrisen

Staten har stengt landet, av gode grunner. Med den første redningspakken tar Stortinget ansvaret for å hjelpe dem som tiltakene går ut over.

Publisert Publisert

Samtlige partier på Stortinget stiller seg bak den første økonomiske redningspakken for ofrene for koronakrisen. Nå må Stortinget gjøre mer for å redde bedriftene, skriver BT på lederplass. Foto: Terje Bendiksby

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».