Fire år med Segway-vitser er nok

STATSMINISTERKANDIDAT: «Det er større oppgaver i det norske samfunnet enn vannskutere, Segway, import av reptiler eller for den slags skyld salg av lakrispiper», sa Jonas Gahr Støre (Ap) til Aftenposten. Men regjeringen bør ikke skamme seg over å ha fjernet små og store forbud, mener BT på lederplass. Foto: Bård Bøe

Regjeringen bør ikke skamme seg over å ha fjernet små og store forbud.

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».