Bergen klarer fint å fikse folkefest selv

Byens 950-årsjubileum har lite i en merknad til statsbudsjettet å gjøre.

Publisert Publisert

VIL HA FOLKEFEST: Frps stortingsrepresentant Silje Hjemdal har fått Stortingets kulturkomité med på en merknad om byjubileet i behandlingen av statsbudsjettet. «Bergen klarer fint å lage 950-årsfest uten innholdsløse markeringer fra fylkets utsendte i hovedstaden», mener BT. Foto: Ørjan Deisz

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».