En cola for læreren

KrF har sikret en lærernorm og flere lærere til de største byene. Da er det også partiets ansvar om ressursene ikke kommer dit de trengs mest.

Publisert Publisert

ENIGE: Kjell Ingolf Ropstad (KrF), Terje Breivik (V) Helge André Njåstad (Frp) og Nicolai Astrup (H) kunne onsdag annonsere at de var enige om neste års statsbudsjett. Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».