Ikkje svikt Ringeriksbanen, Hareide

I framlegget til revidert nasjonalbudsjett vil regjeringa halvere midlane til å planlegge Ringeriksbanen. Det er uakseptabelt.

Publisert Publisert

Når han ikkje er samferdsleminister, representerer KrF-aren Knut Arild Hareide Hordaland på Stortinget. No halverer han planleggingsmidlane til eit av dei viktigaste samferdsleprosjekta for heimfylket. Foto: Paul S. Amundsen (arkiv)

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».