– Frustrasjonen er forståelig

Nye krav til lærerne er for lite verdt hvis de kun skal gjelde fremover i tid.

Publisert Publisert

TILBAKEVIRKENDE: Kompetansekravene ble innført av tidligere kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H). Nå skal partikollega Jan Tore Sanner sørge for at etterutdanningen kommer i mål. Over 10.000 lærere signert et opprop hvor de protesterer mot at nye krav virker tilbake i tid. Foto: Marita Aarekol

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».