Høyt, bredt, svært og ambisiøst

Begeistring er bra, men kalde hoder er bedre. Å bygge byarena og politihus i Bergen sentrum er og blir en komplisert affære.

Publisert Publisert

NYTT PROSJEKT: Byarenaen er høyere enn det som er satt om øverste grense i reguleringsplanen for området. Sett fra Festplassen vil den bli ruvende. Høyden i seg selv vil bli en betydelig utfordring, ikke minst når nabolaget innser hva som er i ferd med å skje, mener BT. Foto: 3XN

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».