Eit krav om kvalitet

Private høgskular har godt av å få litt fleire krav, så studentane får eit best mogeleg tilbod.

Publisert Publisert

STØTTE: Bergen Arkitekthøgskule er blant skulane som står i fare for å miste statsstøtte dersom eit ekspertutval får viljen si. Det skuldast at skulen ikkje er ein akkreditert privat høgskule. Strengare krav vil vere til det beste for elevane, meiner BT på leiarplass. Foto: Kristine Lindebø

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».