Håp i luften

Målet om en elektrisk, kommersiell flyrute mellom Stavanger og Bergen i 2023 er heftig. Det er slike ambisjoner som trengs for å nå klimamålene.

Publisert Publisert

UTSLIPPSFRI FLYTUR: – Det eneste fornuftige er å starte der markedet er størst og avstandene på flyrutene kortest, altså rundt Bergen og Stavanger, mener Bergens Tidende. Foto: Zunum Aero (Illustrasjon)

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».