«Bare-stjernen er godt nytt for både matbyen og turistbyen Bergen»

Michelin-stjernen til Bare Restaurant er en fin påskjønnelse for god innsats for miljø og matkultur.

Publisert Publisert

EN STJERNE I BOKEN: Restaurantsjef Jon Erik Øien (med dress og slips) feirer utmerkelsen sammen med mannskapet fra Bare Restaurant i Bergen. «Bare-stjernen er godt nytt for både matbyen og turistbyen Bergen», mener BT. Foto: Eirik Brekke

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».