Sprøyterom må også være røykerom

Endelig har Høyre tatt til fornuften i ruspolitikken, men dessverre stemte de feil ved første mulighet til å bevise linjeskiftet.

Publisert Publisert

RUS: I snart fire år har Høyre styrt norsk helsepolitikk, uten å gjennomføre de nødvendige større endringene på rusfeltet. Nå har endelig helseminister Bent Høie og partiet hans gått inn for et linjeskifte. Foto: Sørbø, Krister / NTB scanpix

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».