Enda et tillitsbrudd

Politiets unnlatelser i bekjempelsen av narkokriminalitet er et svik mot byens innbyggere.

Publisert Publisert

POLITIETS SVIK: Fotgjengertunnelen på Gyldenpris er Bergens nye åpne russcene. «En varsling av dette omfanget må først og fremst underlegges en grundig granskning. Den må utføres av eksterne krefter uten bindinger til Vest politidistrikt, og må klarlegge om politiet i Bergen har brutt loven», mener BT. Foto: Marita Aarekol

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».