Et kontrollert system for flyktninger

Få asylsøkere kommer til Norge. Da bør regjeringen ta imot flere kvoteflyktninger.

Publisert Publisert

MOTTAKET LEGGES NED: Mahmood og Garret er blant de siste som forlater asylmottaket i Høyanger. Nå legges det ned, fordi langt færre asylsøkere kommer til landet, som BT Magasinet omtalte lørdag. Færre asylsøkere betyr at Norge kan ta imot flere kvoteflyktninger. Foto: Paul S. Amundsen / Bergens Tidende

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».