Presidentvalget i USA er spennende, men også så kaotisk at det er vanskelige å henge med. Derfor har vi styrket dekningen vår.

BT har inngått avtale med The New York Times.

 • Frøy Gudbrandsen
  Frøy Gudbrandsen
  Sjefredaktør i BT
Joe Biden, tidligere visepresident og Demokratenes presidentkandidat, snakker til journalister i Charlotte, Nord-Carolina i USA.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel
iconKommentar
Dette er en kommentar. Kommentarer skrives av BTs kommentatorer, redaktører og gjestekommentatorer, og gir uttrykk for deres egne meninger og analyser.

Presidentvalgkampen i USA er dramatisk. Hvem som vinner valget den 3. november har stor betydning internasjonalt, også for Norge. Vi merker at mange av våre abonnenter er opptatt av hva som skjer i valgkampen, og vil holde seg oppdatert på hva som skjer.

Derfor styrker vi dekningen vår med et samarbeid med avisen The New York Times.

I ukene frem til valget 3. november, og i ukene etter valgdagen, skal vi publisere utvalgte artikler fra avisens valgkampdekning. Artiklene blir oversatt til norsk og er forbeholdt BTs abonnenter.

Dette kommer i tillegg til den øvrige dekningen vår av presidentvalget. Vi har et direktestudio der du kan følge de viktigste oppdateringene. Og BT-kommentator Morten Myksvoll gir daglige analyser av valgkampen.

I tillegg kommer utenriksstoffet BT allerede publiserer gjennom samarbeidet med den danske kvalitetsavisen Politiken og det norske nyhetsbyrået NTB.

President Donald Trump kaster munnbind til publikum på et valgkampstevne i Orlando, Florida i USA mandag 12. oktober.

Selv om både kommentatorer og journalister i BT bidrar til at du får den viktigste utviklingen gjennom vår direktedekning, tror vi at artiklene til The New York Times vil være en berikelse for våre lesere.

Når vi velger ut artikler, vil vi spesielt vektlegge reportasjejournalistikk som gir oss innsikt i livene til vanlige velgere i USA og hva de tenker om presidentvalget.

Vi håper du setter pris på disse utvalgte artiklene fra USAs viktigste avis. Her finner du alle artikler BT publiserer om presidentvalget. Artiklene fra The New York Times finner du her.

De siste årene har avisen som var kjent som den litt kjedelige «Den grå damen», forvandlet seg til et av de mest toneangivende digitale mediehusene i verden. Avisen har abonnenter langt utover bygrensene til New York, og også langt utenfor USAs grenser.

Mens et sørgelig antall mindre aviser i USA har bukket under i den digitale transformasjonen, har The New York Times styrket seg takket være digitale abonnenter. Dette gjør at avisen har ressurser til å dekke det amerikanske presidentvalget som få andre.

Publisert
 1. Valget i USA
 2. USA
 3. The New York Times
 4. Amerikansk politikk
BT anbefaler

Naboene er luta lei. – Jeg ser folk komme bort her og så bare løpe igjen, fordi det stinker så fælt.

Mannskapet på turistbåten «Eric Bloodaxe» mener stanken av boss fra Mathallen gjør dem uvel og skremmer turister.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. Bil havnet i elv

 2. – Vi har mistet det som gjorde 90-tallet så fantastisk

 3. Tiltalt for overgrep mot mindreårig

 4. – Det kan bli mellom 20 og 25 grader i Bergen

 5. – Har aldri nokon garanti for at noko slikt ikkje kan skje

 6. Gjemte seg uten mat på dette skipet i ti dager: – Nesten litt uvirkelig