Gi meg en moralisme-fri by!

Ekstremfeministene har syklet ut på viddene.

Publisert Publisert

INGEN LUGUBRE BAKMENN: Heldigvis blir ikke de ansatte på strippeklubber utnyttet av lugubre bakmenn, skriver Safina de Klerk.

Jeg var 17 år da jeg for første gang møtte en representant fra Kvinnegruppen Ottar. Debatten raste i Stavanger da det var ønsket å starte opp en strippeklubb i sentrumskjernen. Skilt og paroler med frasen «Ønsker du å se unge jenter som deg bli utnyttet av lugubre bakmenn som presser de til å danse naken for halvgamle griser?» var mitt første møte med Ottar og ekstremvridde feminister.

Ønsket jeg det? Selvsagt ikke! Ingen skulle måtte bli utsatt for slikt. Men heldigvis blir ikke de ansatte på strippeklubber utnyttet av lugubre bakmenn.

Debattant:

Les også

Gi meg en strippefri by

Selvsagt finner man et fåtalls tilfeller der jenter blir utnyttet, jeg sier ikke at det ikke forekommer. Men hvis vi konsekvent skulle forby alt som ikke består av kun solskinnshistorier, hadde ikke mye i dagens samfunn vært tillatt.

Nå har jeg vært på det som tidligere het Dreams flere ganger. Jeg har slått av en prat med jentene som jobber der. La meg fortelle deg noe, Ane fra Ottar (BT 27.2), de koser seg. Visste du det? Har du noensinne snakket med et vedkommende som jobber i industrien? Sannsynligvis ikke. Jentene trives i jobben sin, flere av dem ønsker ikke å bytte yrke. De tjener godt, de er fornøyde med vilkårene og arbeidet. Hvem er du da som står der med pekefinger og dømmer ikke bare kundene, men også jentene? Det flotte med å bo i Norge er friheten over vårt liv og kropp. Hvem er du som mener du kan ta dette fra andre?

BT mener:

Les også

Strippebarer må kunne søke skjenkebevilling som alle andre

Hvem er du som vil kreve at vi fratar jentene deres levebrød? Bakmennene du snakker om er ikke der, volden du refererer til eksisterer ikke og det du presenterer som fakta, har ingen rot i virkeligheten.

Som ung kvinne i dagens samfunn, har jeg sett meg lei ekstremfeminisme. Jeg er en sterk forkjemper for likeverd og en av mine hjertesaker er lik lønn for likt arbeid. Ekstremfeministene har derimot syklet ut på viddene. Det som på åttitallet var et ønske om likeverd mellom menn og kvinner er nå vridd til en ekstrem generalisering av menn og det jeg anser som undertrykking av kvinner.

Debattant:

Les også

«Sexkjøp er en luksus som jeg mener vi i Norge skal kunne unne oss»

Hvorfor fremstiller ekstremfeministene oss kvinner som stakkarslige porselensdukker som trenger tilretteleggelse i alt vi gjør? Vi har nådd et punkt der menn skal generaliseres og undertrykkes for at kvinnene skal nå frem. Hvor er ramaskrikene og de dømmende pekefingrene når kvinner i hopetall kjøper billetter til Chippendale's for å se stramme, trente mannfolk by på seg selv og sin kropp?

Den reelle kampen for likeverd har druknet i desperate dømmende paroler om kvinneundertrykkelse krydret med en kvalmende generalisering av altfor mange uskyldige menn.

Ordet feminist har blitt et skjellsord takket være disse kvinnegruppene. Det er ikke de «halvgamle grisene» dere har lagt for hat som er grunnen til det, det er dere.

Safina De Klerk (22)

Publisert
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg