Hurra, vi hater Trump

Nå har jeg bestemt meg for å like Trump, på ren trass og i protest mot BT.

Publisert Publisert

TRUMP-HAT: Lørdagens BT var en storslagen markering av Trump-hat, skriver innsender Foto: Alex Brandon / TT / NTB Scanpix

Debattinnlegg

  • Tryggve Raaen Nilsen
    Frilansjournalist
  1. Leserne mener

Lørdagens BT var en storslagen markering av Trump-hat. Jeg liker ikke fyren jeg heller, verken hans politikk eller hans måte å fremstå på. Men nå har jeg bestemt meg for å like han, på ren trass og i protest mot BT. Jeg har skjønt at flere har vært inne på samme tanke.

Som vanlig på lørdager kunne vi lese en av Sven Erik Omdals moralske og selvdiggende kommentarer – jeg er sannheten og livet. Omdal ser for seg at Trumps ondskap på sikt vil utløse intet mindre enn den største positive motstanden blant folket siden 2. Verdenskrig. Det er da noe.

Les også

Det hvite hus er en liten bygning

Selverklært og ganske så fornøyd pessimist Eirin Eikefjord kunne jublende fortelle at hennes lykkelige pessimisme har fått fornyet næring av Trump. Hun tok like godt Listhaug med i samme slengen. Vi optimister kan bare gå hjem og legge oss. Vår tid er over. Ifølge Eikefjord skal pessimismen dyrkes for alt den er verdt. Hun har samlet sitater fra alle verdens fagfolk av pessimister til støtte for sitt syn.

For virkelig å sette prikken over i-en har BTs kunstanmelder samlet er rekke spesielle kunstverk hvor amerikanske kunstnere beskriver Trumps store tunge og motsatt beskjedne kjønnsorgan. Hun har virkelig lagt godviljen til når hun har gjort sitt utvalg. Trumps hatefulle ytringer skal åpenbart gjengjeldes med enda mer hat og forakt. Gjerne av hans utseende, selv om det sies at det ikke skal fokuseres på uheldig kroppsbygning. Det er ingen hindring for kunstanmelderen når det gjelder Trump. Akkurat han må tåle det.

Les også

USA på autoritær kurs

Hvis en skal forsøke å lage en sammenfatning og konklusjon av lesning i BT den siste uken må det være at BT nå håper på frihandelselskende kineserne som våre redningsmenn. Kina er landet som kan komme Bergen til unnsetning den dagen Trump i samarbeid med Putin fjerner amerikanske Nato-styrker i Stjørdal.

Publisert
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg