Mener Avinor at dette er nok tid?

Det viste seg at vi hadde vært på korttidsparkeringen i til sammen åtte minutter. Total parkeringskostnad var 50 kroner.

Publisert Publisert

UMULIG: Fem minutter fra en kommer inn på området til en kjører ut derfra holder ikke, skriver innsender. Foto: Rune Sævig

Debattinnlegg

  • Hans Erik Ørbeck
    Flaktveit
  1. Leserne mener

Fredag den 25. august dro min fru og undertegnede til Bergen lufthavn for en utenlandstur. Vår sønn kjørte oss til Flesland. Vi fant en parkeringsplass på det nye dekket utenfor avgangshallen, tok ut koffertene, vinket oss av gårde og kjørte hjem.

Etter en uke kom faktura i posten fra Europark. Det viste seg at vi hadde vært på korttidsparkeringen i til sammen åtte minutter. Total parkeringskostnad var 50 kroner.

Vi har nå fått opplyst fra ansvarlige hos Avinor at en kun kan stå vederlagsfritt i fem min. Mener Avinor at dette er nok tid?

Fem minutter fra en kommer inn på området til en kjører ut derfra. Da skal en ha tid til å finne parkering, sette av eventuelle reisende, få eventuell bagasje ut av bilen, sitte seg inn i bilen og kjøre ut av området.
Alternativt er det bare å parkere på parkeringsområdet ellers.

Har Avinor som er enerådende på området mistet all oppfatning av hva som gjelder angående publikums oppfatning av service og praktisk etterleving på dette området? Jeg er bare en bruker av nye Flesland som spør.

Publisert
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg