Prøv dette før du kjøper nye klær

Et genialt knep.

«Våg deg gjerne på litt dristige kombinasjoner», skriver Britt Sørensen.
  • Britt Sørensen
    Bergen
Publisert: Publisert:
iconDebatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og kvalitetssikret av BTs debattavdeling. Meninger og analyser er skribentens egne.

På mandag diskuterte de momsfritak på brukte klær på Dagsnytt 18. Ja takk, sier jeg. Samtidig kommer det frem sjokkerende tall for hvor lite vi faktisk bruker alle klærne vi har i skapet. Så la meg ubeskjedent videreformidle Britts geniale knep for å bruke alle klærne du har:

Du tar konsekvent det plagget som henger lengst til høyre i skapet. Er det ikke en kjole, leter du deg bakover til det første og beste plagget det kan kombineres med. Våg deg gjerne på litt dristige kombinasjoner.

Etter bruk går plaggene enten på vask eller henges lengst til venstre. Har du noen plagg liggende i hylle(r), er det bare å følge samme system. Slik sikrer du deg enkelt en kontinuerlig turnover i skapet og utallige antrekkskombinasjoner.

Dukker det stadig opp et plagg du strengt tatt ikke trives med, eller som ikke lenger passer? Selg det på Finn, Tise, marked, eller doner til loppemarked, Fretex eller andre bruktbutikker.

Takk for oppmerksomheten.

Britt Sørensen er filmanmelder for Bergens Tidende.

Publisert: