Hvor var du da Lorentzen tok OL-gull?

Jeg lette etter en storskjerm på Nesttun senter, men måtte se skøytegullet på mobil.

Publisert: Publisert:

GULL: – Jeg tok det for gitt at det ville finnes et samlingspunkt som viste OL-øvelsene på en TV-skjerm, skriver innsenderen. Foto: Rune Sævig

Debattinnlegg

Sigmund K. Hopsdal
Pensjonist

Mandag 19. februar vil bli stående som en merkedag for alle som er interesserte i vintersport.

Jeg er nok over middels opptatt av norske prestasjoner i Pyeongchang, og prøver å få med meg de største begivenhetene. I alle fall de som blir sendt på dagtid.

Derfor hadde jeg store forventninger til å få med meg denne dagens store begivenheter, Håvard Holmefjord Lorentzens skøyteløp, og laghopp i stor bakke, selv da jeg befant meg i Nesttun sentrum.

Les også

Vil gjøre Bergen til skøytehovedstad

Jeg tok det for gitt at det ville finnes minst ett samlingspunkt som viste OL-øvelsene på en TV-skjerm, spesielt fordi Nesttun ligger i umiddelbar nærhet til Slåtthaug Kunstisbane, hjemmebanen til Håvard Holmefjord Lorentzen.

Akkurat i dette øyeblikket var klubbhuset fylt med forventningsfulle og spente skøyteentusiaster som skulle bivåne Håvards kamp om OL-gullet. Men også over det ganske land hadde det bygget seg opp en enorm interesse for å få med seg et sjeldent skøytehistorisk øyeblikk på live-TV.

Til min store overraskelse, og desto større skuffelse, var det ikke mulig å oppdrive en eneste plass i Nesttun sentrum som viste denne idrettsbegivenheten på skjerm. Jeg var innom samtlige kafeer, restauranter og tippeboder som var innenfor rekkevidde. Direkte frustrerende var det!

Jeg endte opp med å følge både skøyte- og hoppkonkurransen på min mobil hos bakeren på Amfi-senteret.

Ingen jublende mennesker og ingen å dele opplevelsen med da Lorentzen gikk inn til sitt fantastiske gull på skøyter. Og det noen få hundre meter fra skøyteheltens hjemmearena!

Kjære næringsdrivende i Nesttun sentrum: Hvor var dere da Håvard Holmefjord Lorentzen tok gull på 500 meter skøyter i OL?

Publisert:
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg