Kjære bergensere, skjerp dere!

Ærlig talt, vi bor i et sivilisert samfunn, vi er ikke huleboere.

Publisert Publisert

DEMOKRATI: Jeg er en av de største kritikerne til Anna Elisa Tryti, men nettopp derfor er jeg engasjert og stiller til valg, skriver Christoffer Thomsen (Frp). Foto: Privat

Debattinnlegg

  • Christoffer Thomsen
    Leder, Bergen Frp
  1. Leserne mener

Er dere uenig med en politiker eller et parti, så er dere faktisk så privilegerte at dere kan stemme på hvem som helst av de 16 partiene som stiller til valg i Bergen 9. september.

At Anna Elisa Tryti (Ap) har fått opp engasjementet i Bergen, er noe av det som er fantastisk med demokratiet vårt. Da kan vi få frem skillelinjene mellom dagens byråd og de andre partiene i bystyret.

Les også

«Trakasseringen vil foregå helt til du endrer kurs, trekker deg fra politikken, eller begår selvmord»

Alle lokalpolitikere i Bergen reiser rundt i kommunen for å debattere, stå på stands og møte bergenserne. Nesten samtlige av bystyrets 67 medlemmer gjør dette ved siden av jobb eller studier, de bruker kvelder og helger på å være politikere for sitt parti og byen som vi alle er så glad i.

Jeg er en av de største kritikerne til Anna Elisa Tryti, men nettopp derfor er jeg engasjert i Fremskrittspartiet og stiller til valg. Der får jeg muligheten til å debattere mot Tryti og utfordre henne på hvorfor jeg og mange bergensere ikke er enig i hennes syn på Bybanen, ny KPA eller bompenger.

Ærlig talt, vi bor i et sivilisert samfunn, vi er ikke huleboere.

Innlegget ble først publisert på Thomsens Facebook-side.

Publisert
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg