Bompengene kveler fremtidsoptimismen

God infrastruktur er en nødvendighet, ikke en luksus.

Publisert Publisert

TULLETE: Hele diskusjonen om bompenger er bortkastet. Sett i lys av formuen Norge sitter på, er det i beste fall tullete å rote seg i inn bommer eller å sette lokalsamfunn i gjeld, skriver innsender. Foto: Ørjan Deisz

Debattinnlegg

  1. Leserne mener

Hva med å fjerne bompengene, og bruke noe av oljeformuen på 9000 milliarder til å bygge gode løsninger som også kommer fremtiden til gode. Hele diskusjonen om bompenger er bortkastet. Sett i lys av formuen Norge sitter på, er det i beste fall tullete å rote seg i inn bommer eller å sette lokalsamfunn i gjeld. Det går ut over alt og alle.

God infrastruktur er en nødvendighet, ikke en luksus. Hva skader det da med en kraftig investering av oljefondsmidler til utbygging, vedlikehold og rassikring? Det er et spørsmål jeg ikke har fått et tilfredsstillende svar på.

Bompengene kveler all fremtidsoptimisme, og er til hinder for en styrket konkurranseevne. Norsk industri og næring skal være en del av internasjonal marked.

Å bygge opp en god infrastruktur er i alle tilfeller å fjerne en flaskehals for videre utvikling, og kan bidra til en bedre fremtid for de fleste.

Publisert
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg