«Jeg hadde gitt alt jeg eier for at min datter skulle kunne få gå, løpe, hinke og danse fra bilen»

Kjære deg som parkerte rett utenfor butikken, på parkeringsplassen reservert for de med funksjonshemminger, og alle dine likesinnede som gjør det samme. Dere som ikke MÅ stå der.

ULOVLIG PARKERT: Dette er en av de mange bilene som ikke har noe på handikap-plasser å gjøre. Emilie K. Kvalheim tok bildet og har skrevet denne teksten om hvorfor du bør tenke deg om to ganger før du tar slike parkeringsplasser. (Skilt og firmalogoer er sladdet siden eieren neppe har noe med feilparkeringen å gjøre. Bilen er en leiebil.) Privat

Debattinnlegg

Emilie K. Kvalheim

Tenker dere noensinne over hvor utrolig heldig dere er som ikke er nødt til å bruke de plassene? Setter dere egentlig ordentlig pris på at dere har en kropp som fungerer som den skal?

TRENGER PLASSENE: Emilie K. Kvalheim har skrevet dette innlegget. Hun har selv en datter med funksjonshemming, Sofie på fire år. Privat

Tar dere dere noen gang tid til å tenke over hvordan det hadde vært å ikke kunne bruke beina sine? Hvordan det egentlig må være å være helt avhengig av en rullestol, krykker, stokk og/eller følgeperson?For flere saker:

Les også

Lik BT på Facebook

«Jeg skulle bare rett innom.» Spiller da vel ingen rolle!!! Mens du var «rett innom» må vi sitte i bilen på parkeringsplassen og vente på at du skal bli ferdig med din «raske» tur på butikken fordi vi MÅ ha den plassen. Dessverre.

Jeg hadde gitt alt jeg eier for at min datter skulle kunne få gå, løpe, hinke og danse fra bilen og bortover fortauet til butikkdøren, men det kan hun ikke.

Det er vondt at du stiller bilen din der, i veien for oss som virkelig trenger den. Det er trist at du ikke setter nok pris på hvor heldig du er som er helt frisk og det er trist at du ikke tar deg bryet med å tenke på de som ikke er frisk.

Vær så snill å gjør deg selv en tjeneste, sett pris på hvor heldig du er som kan danse fra ene enden av parkeringsplassen til den andre, på dine egne ben!