Er du ung og glad i å skrive? Her kan du vinne 10.000 kroner!

Skriv om øyeblikket da et lys gikk opp for deg!

Bergens Tidende og Studvest inviterer til felles skrivekonkurranse. Fra v.: Astri Lovett Hageberg (nyhetsredaktør i Studvest), Anna Jakobsen (fotoredaktør i Studvest), Liv Mari Lia (nyhetsjournalist i Studvest), Jon Tufto (debattleder i BT) og Erik Stolpestad (kulturredaktør i Studvest).
  • BTs debattredaksjon
Publisert: Publisert:
iconDebatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og kvalitetssikret av BTs debattavdeling. Meninger og analyser er skribentens egne.

Skrivekonkurransen «Det var da jeg skjønte det ...» er åpen for alle under 30 år.

Oppgaven er å skrive om noe du har opplevd, en erfaring du lærte noe av. Plutselig skjønte du noe nytt – kanskje noe viktig som har forandret livet ditt, eller kanskje bare en liten aha-opplevelse som andre vil ha glede av å lese om?

Uansett er din historie og dine meninger det sentrale for oss. Små og store innsikter er like velkomne!

Konkurransen arrangeres av Bergens Tidende og studentavisen Studvest i fellesskap. De beste tekstene vil bli publisert i begge medier gjennom våren.

Premier:
1. 10.000 kr
2. 5000 kr
3. 3000 kr

Send teksten din til debatt@bt.no, og skriv «Det var da jeg skjønte det» i emnefeltet! Maks lengde: 3500 tegn (inkl. mellomrom). Legg gjerne ved et bilde av deg selv. Siste frist: 20. april kl. 08.

Publisert: