Ikke gi russen en krone!

Hvorfor skal fylket bruke ressurser på en stor privat fest(u)kultur hvor utestengelser, fyll og narkotikamisbruk herjer?

Her på parkeringsplassen i Hordnesskogen foreslås det nå å tilrettelegge for russefeiringen i 2023. Bildet er fra natt til 17. mai 2021.
  • John Glenn Robertsen
    Lærer
Publisert: Publisert:
iconDebatt
Dette er et debattinnlegg. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og kvalitetssikret av BTs debattavdeling. Meninger og analyser er skribentens egne.

Norsk russ fortjener ikke én krone fra det offentlige – fordi de er mest en pest og plage – rett og slett uspiselige i oppførsel!

Fylkesordfører Jon Askeland signaliserer i BT 7. desember at fylket vil bidra med millionbeløp inn i et spleiselag for at russen skal få drikke seg dritings, dele dop og slåss busser seg imellom i Hordnesskogen.

John Glenn Robertsen er kritisk til å bruke offentlige midler på russefeiringen.

Russetiden er en 100 prosent privat greie – men myndighetene skal altså være barnevakt for denne orgien av fyll og rør (som de siste årene allerede starter 1. år på videregående med forberedelser).

Hvordan er ditt inntrykk av russen?

I russetiden, og særlig i Fana bydel, foregår en brutal utvelgelse/utfrysing av elever som «ikke når opp» til «den rette standard» for å være med på dette ego-raidet.

Norsk russe-«feiring» har for lengst «tippet over» til noe som river ned grunnleggende holdninger som grunnskolen forsøker å innpode elevene gjennom 13 års skolegang.

Hilsen en lærer i privatskole.

Publisert: