«Jeg gir mine egne barn kakao og polstrer dem med ull. Samtidig returneres små flyktningbarn til en uviss fremtid i Russland i minus 30 grader»

Publisert Publisert

Lena_Kjeilen.JPG

Debattinnlegg

  • Lene Kjeilen

Jeg lever livet mitt i tråd med regjeringens ønsker. Jeg respekterer datokjøring, betaler lisens og er ellers mest opptatt av meg og mitt.

Jeg smører mine egne barn med kuldekrem i minus fire grader, gir dem kakao og polstrer dem med ull. Samtidig returneres små flyktningbarn til en uviss fremtid i Russland i minus 30 grader.

Jeg bader mine egne barn i varmt vann med pleiende oljer. Samtidig drukner små barn i Middelhavet på flukt fra krig og lidelse.

Jeg trøster mine egne barn som våkner av mareritt i sengetøy av dun og sateng. Samtidig lever tusenvis av barn med traumer fra levende mareritt verre enn min livlige fantasi er i stand til å fatte. Noen av dem banker på grensen vår så høyt at vi er nødt til å høre det.

Jeg lever livet mitt i tråd med regjeringens ønsker. Jeg lukker ører og øyne, verner om mitt eget, stenger andre ute.

Tror Norge flyktningkrisen er et forsøk på «trick or treat» og har slått utelyset av? Jeg vet bare at jeg sitter i gangen med ulåst dør, med lengsel etter å slå på lyset…

Innlegget ble først postet på Kjeilens Facebook-side.

Publisert
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg