Syk homo-dyrking av pressen

Bergensavisene BA og BT har den siste tiden nærmest flommet over av hva man må kunne kalle homo-PR, med intervjuer av «skeive» og et rikholdig billedstoff.

Publisert:

FOLKEFEST: Fotballaget Brann og tusener av bergensere gikk i Pride-tog lørdag. De får liten støtte av innsenderen. Foto: Rune Sævig

Debattinnlegg

Wilfred W. Høsteland
Espeland

I tillegg er vi mange som mener at kommunens flaggstenger ved det gamle rådhuset misbrukes – med et norsk flagg i midten – flankert av to såkalte regnbueflagg.

Og som det ikke er nok, så er Bybane-vognene og bussene også utstyrt med disse.

Det er høyst ubehagelig å være passasjer i et offentlig kommunikasjonsmiddel som lager PR for en livsstil som for en knapp generasjon siden var straffbart – og som burde være det fremdeles!

Les også

Les også parodien på dette innlegget: Syk Brann-dyrking av pressen

MARKERING: Innsenderen er kritisk til at BTs logo hadde regnbue-bakgrunn i forbindelse med Pride lørdag 9. juni.

Den såkalte «pride-paraden» burde skifte navn til «shame-parade».

Vi lever i et samfunn i jevnt forfall og forråtnelse, og dersom man bemerker flere ting som i dag er «legalisert», så blir man minnet om at «vi lever tross alt i 2018»! Det er ingen grunn til legalisering av tidligere straffbare saker og ting!

Når Bergens Tidende brukte et titalls sider til homostoff, og endatil satte avisens tittel på side 1 i homofarger-bakgrunn, da er det noe alvorlig i veien med redaksjonen.

Kanskje det neste blir at pedofili også skal legaliseres, og får egen parade? Det ligger vel egentlig ikke så langt unna homo-legaliseringen.

Det er en kjent sak at norsk presse i stadig økende grad avviser kritiske innlegg mot diverse aktuelle holdninger i samfunnet.

Dem (vi) som ønsker å benytte vår lovbestemte ytringsfrihet til å kritisere aktuelle utglidninger i samfunnet, opplever jo gang på gang at «det dessverre ikke er plass» for våre innlegg.

Da er det jo høyst merkelig hvor god plass det er når kritikkverdige saker kommer på trykk med positivt fortegn?! Ytringsfriheten er blant Grunnlovens fremste paragrafer og dermed en klar demokratisk rettighet.

Les også

Ordføreren svarer på dette innlegget: «I Bergen skal alle kunne være seg selv»

Hermed har jeg stukket hånden inn i et vepsebol – som dels består av homobevegelsen og dels av avisredaksjonen.

Så får vi se om dette innlegget kommer på trykk i sin helhet – hvis det kommer – eller om Bergens Tidende ikke tør av frykt for å fornærme sine skjeve venner!

Vi «normale» har nemlig også rett til å irritere og kritisere.

Så får jo de som føler seg tråkket på, heller bli fornærmet.

De får jo sikkert likevel spalteplass til å beklage seg uansett!

Publisert:
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg