Slik skal Vy bli ny

DEBATT: Vi jobber allerede med flere av forslagene BT-kommentator Jens Kihl etterlyser.

Publisert: Publisert:

GOD HJELP: Kundenes engasjement i sosiale medier med forslag fra blant andre Kihl, hjelper oss til å bli bedre, skriver Elin Myrmel-Johansen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Debattinnlegg

Elin Myrmel-Johansen
Direktør, Kommunikasjon og samfunnskontakt, Vy

Jens Kihl foreslår i sin kommentar i BT 3. august en rekke tiltak som kan gjøre at Vy ny. Tusen takk for alle de gode forslagene!

Ikke alle forslagene lar seg gjennomføre i praksis, men vi jobber allerede med flere av dem. Siden anbudskonkurransen om Bergensbanen pågår nå, kan vi ikke røpe alt vi ønsker å tilby kundene.

Vi lover å forbedre reiseopplevelsen i tråd med Kihl og andre kunders ønsker:

  • Forbedret innsjekking og nummerering på nattog. Vi deler Kihls syn på at dagens system ikke er kundevennlig, og jobber med andre og mer digitale løsninger for innsjekk og bedre merking av kupeene.
  • Nok kapasitet i sovevognene. I dag er det mer enn én person i cirka seksti prosent av sovekupeene. Og selv om det ikke er så veldig mange som ønsker å dele kupé med en fremmed, ser vi nå på muligheter som både kan øke kapasiteten og gjøre tilbudet mer attraktivt.
Les også

Les innlegget Vy svarer på: Dette kan få toget tilbake på sporet

  • Bedre komfort i de vanlige vognene. Dette forslaget står også på vår liste. Vi ønsker blant annet et nytt og bedre tilbud med høy sittekomfort. Og vi vil også tilby andre spennende forbedringer for kundene som kjører over Hardangervidda i fremtiden.
  • Mange andre små og større forbedringer. Enten det er stikkontakter i overkøyen, nattog som settes opp tidligere, eller lys som skrus av når toget går om kvelden, tar vi dine gode forslag med oss inn i konkurransen.

Hvis Vy vinner Vest, vil kundene oppleve mange forbedringer og nye løsninger, der vi blant annet ser tog- og busstilbudet vårt i sammenheng. Konkurransen gir oss mange spennende muligheter, som det ikke hadde vært så enkelt å gjennomføre uten konkurranse. Og kundenes engasjement i sosiale medier med forslag fra blant andre Kihl, hjelper oss til å bli bedre.

Som Vy ønsker vi å gi kundene enkle og miljøvennlige reiser med buss, tog og andre fremkomstmidler. Det er vår vy.

Har du meninger? Send oss en e-post. Følg BTmeninger på Facebook!

Publisert:
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg