Du er jaget

Hvordan kan du tro du har lov til å ødelegge de minste og mest forsvarsløse?

Publisert Publisert

AVSLØRT: Du som er en av disse som lever dette dobbeltlivet, blir alltid avslørt, skriver innsender. Foto: Privat/Scanpix

Debattinnlegg

  • Sølvi Marie Pedersen
    Skribent
  1. Leserne mener
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Det kan godt være at jeg har sett deg på butikken eller på en eller annen offentlig plass. Jeg kan ha møtt deg på en konferanse med politisk innhold, på Tinghuset fordi du er en tjener av Justitia.

Kanskje du har vært trener i et idrettslag, prest i en kirke, lærer på skole eller i barnehage. Du kan til og med være en som har sitt daglige virke i å beskytte samfunnet, du kan være i politiet. Du kan være hvem som helst. Sannsynligheten for at du er familiefar, er høyst tilstede.

Det som skiller deg fra andre menn, for det er mest menn i din gruppe, er evnen til å leve et dobbeltliv. Evnen til å se omverden i øynene hver eneste dag samtidig som du vet at du er en feig mann som har en agenda, nemlig å være en del av et pedofilt nettverk.

Les også

«Slikt sier du ikke om din far». Dette er historien om å ikke bli trodd.

I det skjulte, der fungerer du. Du har nok tankene med deg hele tiden, enten du har utført handlinger eller ei. De lever nok i kroppen din. Så finner du andre feige jævler som tenker som deg. Da er du blant kjente. Her kan dere utveksle hva dere enn utveksler i avskummets navn.

Mitt spørsmål til deg er: Hvordan kan du tro at du har lov? Uansett hvem du er, hvor mye eller lite makt du mener du har, hvordan kan du tro at du har lov? De minste og mest forsvarsløse, mot dem går du inn og ødelegger for livet. Du er en menneskeødelegger.

Husk at historien om deg og hvem du var, alltid kommer for en dag. Du som er en av disse som lever dette dobbeltlivet, blir alltid avslørt.

Alltid.

Øyne ser og ører hører.

Og mens du lurer på om du skal ta et skritt videre inn i ondskapen og ødelegge i pedofiliens navn, så husk at du ikke er i skjul.

Du er jaget.

Publisert
Din mening betyr noe
I BT trenger du ikke å være ekspert eller politiker for å slippe til. Skriv om det du har på hjertet! Skriv et innlegg