Luksus på Norge

Den nye restauranten i andre etasje på Hotel Norge byr på luksus og glamour. Her kan du spise kaviar, gull og vaktel.

Publisert Publisert

LIKE FØR SERVERING: Edwin Rivas legger siste hånd på rettene før de skal serveres. Foto: Ørjan Deisz

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    BT beklager – trekker matanmeldelse

  2. BT MAGASINET

    Dette er ikke et klubbtreff for Morgan-entusiaster. Det er familien Nordahl.

  3. BT MAGASINET

    Etter ni år helt uten venner, tok Steinar grep. Hans metode for å få nye kamerater er blitt kopiert av mange.

  4. BT MAGASINET

    – Jeg vil se alt det jeg minnes så godt før jeg dør

  5. BT MAGASINET

    «Tacokrigen tilspisser seg»

  6. BT MAGASINET

    Denne familiens feriehus er blitt en attraksjon i Øygarden