Her skal gründerane inn med 45 millionar på Fedje. Dei vil selja whisky til India.

Ut med sild, pale og laks. Får Anne Koppang det som ho vil, blir whisky den nye fisken på Fedje.

Som ein vind feiar ho inn mellom tankar av stål og edle dropar på eiketønne. Restaurantgründeren frå Aker Brygge har store planar for det gamle, grå fiskemottaket på Fedje.

– Vi skal laga verdas beste whisky!

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Den store elsparke­sykkel­testen: Én klar vinner

  2. BT MAGASINET

    – Vi klarer nesten ikke å vente til vi er sammen igjen

  3. BT MAGASINET

    – Familien fra England gledet seg til 17. mai. Men jeg glemte å gi en viktig beskjed.

  4. BT MAGASINET

    Philipp solgte nesten alt han eide for å reise verden rundt. Det var ikke før han kom til Bergen at han følte seg hjemme.

  5. BT MAGASINET

    Denne elbilen får omstridt bensinmotor

  6. BT MAGASINET

    Følelsen dukket opp da treningen var stengt i ukevis. Så sendte Tormod (16) en SMS til treneren.