Her skal gründerane inn med 45 millionar på Fedje. Dei vil selja whisky til India.

Ut med sild, pale og laks. Får Anne Koppang det som ho vil, blir whisky den nye fisken på Fedje.

Som ein vind feiar ho inn mellom tankar av stål og edle dropar på eiketønne. Restaurantgründeren frå Aker Brygge har store planar for det gamle, grå fiskemottaket på Fedje.

– Vi skal laga verdas beste whisky!

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Alt ble forlatt som det var. Se bergens­fotografens bilder av en knust by.

  2. BT MAGASINET

    – Jeg googlet flygel og vekt. Det var en kjempetabbe.

  3. BT MAGASINET

    Da kassen var tom, tok stamgjestene grep

  4. BT MAGASINET

    Tone kjempet mot klokken hver dag i helsevesenet. Så bestemte hun seg.

  5. BT MAGASINET

    Paret fra Fana var lei av det travle livet. – I løpet av tre minutter bestemte vi oss.

  6. BT MAGASINET

    – Da jeg kom hit som flyktning, ble jeg spurt hva jeg drømte om å gjøre. Svaret var lett.