Her skal gründerane inn med 45 millionar på Fedje. Dei vil selja whisky til India.
Ut med sild, pale og laks. Får Anne Koppang det som ho vil, blir whisky den nye fisken på Fedje.
Som ein vind feiar ho inn mellom tankar av stål og edle dropar på eiketønne. Restaurantgründeren frå Aker Brygge har store planar for det gamle, grå fiskemottaket på Fedje.
– Vi skal laga verdas beste whisky!
Les hele saken med abonnement
Mer fra BT magasinet
- BT MAGASINET
Skoene til Christoffer (29) sto ikke i gangen. Han svarte ikke på mobilen. Foreldrene forsto at noe var galt.
- BT MAGASINET
«Vi drukner i «kunstverk». Heldigvis har jeg en listig måte å bli kvitt dem på.»
- BT MAGASINET
Det er berre éi sak på agendaen: Ein tilsett er smitta på sjukeheimen
- BT MAGASINET
Midt på natta fekk Renate melding: Er du redd for å få sparken?
- BT MAGASINET
Dei gleda seg til faren skulle kome heim. Så blei han smitta av korona på sjukehuset.
- BT MAGASINET
Sønnen deres ble skutt av politiet. Nå forteller de om Morten.