Her skal gründerane inn med 45 millionar på Fedje. Dei vil selja whisky til India.

Ut med sild, pale og laks. Får Anne Koppang det som ho vil, blir whisky den nye fisken på Fedje.

Publisert Publisert

Som ein vind feiar ho inn mellom tankar av stål og edle dropar på eiketønne. Restaurantgründeren frå Aker Brygge har store planar for det gamle, grå fiskemottaket på Fedje.

– Vi skal laga verdas beste whisky!

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Kvelden hørselen forsvant på Tennis Paradis

  2. BT MAGASINET

    Dette synes bergenserne om de nye søylene

  3. BT MAGASINET

    Da Rimma (84) skjønte at livet gikk mot slutten, reiste hun til sønnen i Bergen. På veien fikk hun korona.

  4. BT MAGASINET

    «Bli bergtatt du også»

  5. BT MAGASINET

    – Folk sier at har du først bodd i Sandviken, flytter du aldri herfra. Det gjelder for meg også.

  6. BT MAGASINET

    Her er milliardærkokken ved Bjorøy: – Det var visst det beste han hadde smakt