Han lager verdens beste ost. Men selv har Jørn vanlig gräddost på skiven.

Dagen etter VM-seieren satte Jørn Hafslund sin egen premieost frem på frokostbordet. Han og konen bare så på den. Den er blitt altfor dyr til å spise til frokost.

Et lite treskilt viser vei til en unnselig gård i Fana. Et gammelt, hvitt bolighus med behov for maling, et rødt fjøs med hønsehus i underetasjen og tre sauer som beiter på rimlagt mark.

Hvem skulle trodd at osten som er kåret til verdens beste, ble laget her?

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    – Vi har over 30 kokebøker. Her er titler som «Syltetøy året rundt», selv om vi ikke sylter.

  2. BT MAGASINET

    En tilfeldig haiketur i Knarvik sikret Bart Lesaffre drømmejobben. Og kjærligheten.

  3. BT MAGASINET

    – Jeg forsøker å skyve meg unna, men hjulene tar fatt i meg. Så går det plutselig i svart

  4. BT MAGASINET

    – Jeg har gledet meg lenger enn jeg hadde trodd

  5. BT MAGASINET

    Bien med nysatsing på Danmarks plass. BTs matanmelder er begeistret.

  6. BT MAGASINET

    Alt ble forlatt som det var. Se bergens­fotografens bilder av en knust by.